Vizitator kao29 Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 va rog sa ma scuzati daca par putin documentat dar trebuie sa recunosc ca is nou in acest domeniu si nepriceput... As dori o schema de amplificare doar a semnalului audio produs de HU pt cele 8 difuri din masina...(un passat 2002 care are boxe stoc,obosite si slabe calitativ...). Pt aceasta operatiune mi-am luat 4 difuri DLS fiecare de 75w rms si sunt constient ca puterea furnizata de cas nu-i de ajuns... Deci vreau sa imi achizitionez si un amplificator de 4 x 150 w rms pe care sa il dedic difurilor.Problema e ca nu stiu sa le conectez! casul e un sony ra-550 Radio CD / MP3 player Codec multiplu (redare CD/MP3/WMA/ATRAC3) amplificator S-MOSFET, putere de ieşire 4 x 50 W Etichetă ID3 (melodie, interpret, nume album) si CD Text Redare CD-R/RW Tuner RDS-EON EQ 3 (Egalizator cu 3 benzi) Panou frontal detaşabil motorizat Convertor Digital-Analog pe 24 de biti 2 ieşiri pentru amplificator sau Subwoofer spate (2 x Preout) ADICA AS DORI O SCHEMA SUB FORMA DE DESEN(DACA SE POATE), AS FI RECUNOSCATOR,CARE SA ARATE CUM SE LEAGA STATIA LA HU PT A AMPLIFICA SEMNALUL DIN DIFURI... MULTAM FAIN MODERATORILOR CARE SE DOVEDESC ISCUSITI SI ALTRUISTI SI FAC O TREABA GROZAVA! Link spre comentariu
Vizitator madalin_xl Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 iti dau un nr de tel si daca vrei ma contactezi si te pot ajuta 0767541563 madalin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum