schumyicr Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Salut.Sunt nou pe forum si scuzati unele greseli.Am o intrebare referitoare la o Dacia 1400.Ce butuc de contact s-ar potrivi pe o Dacie 1400 ,dar sa fie da masini straine inclusiv logan , solenza, super nova.Imi trebuie pentru ca vreau sa ii pun inchidere centralizata; am telecomanda tip briceag si vreau sa ii pun un contact la dacia mea care sa se gaseasca lamele de chei briceag pentru contact. Link spre comentariu
alfabit Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 ...Ce butuc de contact s-ar potrivi pe o Dacie 1400 ,dar sa fie da masini straine inclusiv logan , solenza, super nova.Imi trebuie pentru ca vreau sa ii pun inchidere centralizata; am telecomanda tip briceag si vreau sa ii pun un contact la dacia mea care sa se gaseasca lamele de chei briceag pentru contact.Scoti butucul de contact de pe " masina " aia a ta, de duci la un magazin de piese auto si compari piesa ta cu un butuc de solenza, logan etc., vezi care s-ar potrivi chiar cu mici adaptari mecanice, asta depinde de cit de " mester " esti la adaptari. Problema este de montaj mecanic, adaptarea electrica ti-o face orice electrician auto daca n-o faci singur. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum