Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare Dacia 1400

schumyicr

Postări Recomandate

Salut.Sunt nou pe forum si scuzati unele greseli.Am o intrebare referitoare la o Dacia 1400.Ce butuc de contact s-ar potrivi pe o Dacie 1400 ,dar sa fie da masini straine inclusiv logan , solenza, super nova.Imi trebuie pentru ca vreau sa ii pun inchidere centralizata; am telecomanda tip briceag si vreau sa ii pun un contact la dacia mea care sa se gaseasca lamele de chei briceag pentru contact.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

1

• schumyicr

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

...Ce butuc de contact s-ar potrivi pe o Dacie 1400 ,dar sa fie da masini straine inclusiv logan , solenza, super nova.Imi trebuie pentru ca vreau sa ii pun inchidere centralizata; am telecomanda tip briceag si vreau sa ii pun un contact la dacia mea care sa se gaseasca lamele de chei briceag pentru contact.

Scoti butucul de contact de pe " masina " aia a ta, de duci la un magazin de piese auto si compari piesa ta cu un butuc de solenza, logan etc., vezi care s-ar potrivi chiar cu mici adaptari mecanice, asta depinde de cit de " mester " esti la adaptari. Problema este de montaj mecanic, adaptarea electrica ti-o face orice electrician auto daca n-o faci singur.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări