Vizitator Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Nu merita 55 dolari. Mai bine iei un adevarat, cu vacuum: http://cgi.ebay.com/Russian-Vacuum-Capa ... 2eb2507645 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Asta este doar condensator fix, si e foarte scump la 20 Eu. La targuri suntoferiti de obicei la tombola traditionala (practic gratis), dupa care fericitii posesori sar pesite-uri cu anunturi de vanzare la 50-150 lei / buc. hi!Cine doreste un asemenea condensator e mai bine sa ia legatura cu YO3APGsi daca prezinta un proiect concret sunt toate sansele sa fie ajutat la un pretextrem de mic.In ceea ce priveste condensatorii variabili in vid, nu am vazut oferte care sa fiesub 100 USD. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Putina rabdare, am eu unul. In curand voi posta niste poze. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Da, asa este. Nu am fost atent. Intr-adevar, pt un fix nu merita de nici o culoare. Link spre comentariu
maxxim33 Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Naiba mai stie de ce e pretul asa de mare.In conditiile in care nu este o raritate tabla de aluminiu, se pare ca se pot si confectiona . Deci nu prea inteleg? Iar faza cu yo3apg ...chiar nu merg la"Dansez pt tine" pentru un variabil. Mi se parea normal ca din partea lor sa vedem oarecare aplecare asupra problemelor care le avem. Parerea mea este ca la federatie e un job inca bun , si in rest prosti prostesc pe prosti. Adica multa vrajeala ieftina si in realitate nu mai fac nimic de mult. Poate gresesc poate nu ,dar asta sa i-mi spuneti voi. ca venii vorba de sefii aia mari , aveti aici un articol destul de tare. http://yo4px.blogspot.com/2011/01/sa-ne ... ratat.html Link spre comentariu
c_anicai Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 poţi folosi un condensator de 100 pF cu distanţa 0,7 mm intre plăci, şi adaptezi folii de mică între. În acest fel iese şi de dimensiuni mici. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 140*170*100mm masoara corpul condensatorului. Lungimea totala a axului 28 cm. distanta intre placile STATORULUI este de 5mm. Grosimea unei placi este 1,35mm, rezulta distanta intre placile alaturate 1,85mm. Condensatorul l-am cumparat din talcioc, am platit 100lei. Cand l-am cumparat eram ferm convins ca e rusesc, acum cred ca e productie vestica. Va rog admirati contragreutatea de pe rotor, este reglabila. Daca nu aveti o stanta si o presa pentru a stanta pacule rotor+stator sfatul meu e sa o lasati balta. La foarfeca nu veti reusi nimic. Se mai poate la CNC, laser sau jet de apa. Piulitele sunt strambe, puteti folosi distantiere care si astea trebuie taiate din teava deci va trebuie acces la strung. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Voi face o masuratoare zilele astea. Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Cu minime modificari, pentru sectoare ar putea fi utilizate platane de hard-disk...sunt din aluminiu nichelat, si sunt de-o planeitate fenomenala... Link spre comentariu
SirRoger Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 poţi folosi un condensator de 100 pF cu distanţa 0,7 mm intre plăci, şi adaptezi folii de mică între. În acest fel iese şi de dimensiuni mici.Gabi, iti pot oferi folie de teflon (mai indicat in RF decat mica) de 0.25mm daca doresti. Link spre comentariu
maxxim33 Postat Ianuarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Multumesc Cristi ...daca ma hotarasc sa pun teflon am sa dau un ...buzz pe privat :daAm ceva promisiuni pentru un condensator dar intre timp mai fac un pic de pauza (a inceput sesiunea de examene ) Link spre comentariu
sebi_c Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Am cotrobait prin subsolul casei si am gasit condensatoarele astea. Nu sunt prea frumose!Cred ca sunt mesterite de cineva. Au distanta mare intre placi si poate din doua, faci unu' care sa-ti convina. Daca-ti sunt de folos, ti le trimit, sunt gratis. Link spre comentariu
maxxim33 Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Sebi_c ai mesaj privat! Multumesc inca o data!ovidanie cu ce aparat faci fotografiile? Sint super ok. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 ...ovidanie cu ce aparat faci fotografiile? Sint super ok. Fotograful face poza, nu aparatul.In mod curent folosesc doua aparate gen ''sapuniera''. Canon Ixus 50 si Panasonic DMC-LS-60. Sunt aparate vechi, putin performante dar stiu cum sa le folosesc corect. Apoi editez fotografiile, le decupez, dupa caz modific contrast, lumina, reduc numarul de culori si dimensiunea imaginii pentru a micsora dimensiunea fisierului. O fotografie descarcata din aparat are aproximativ 2MB si dupa prelucrare ajunge la 300K. Si rezolutia este importanta, o reduc la 1000 pixeli altfel iese fotografia din pagina. Un avantaj al aparatelor ''de poseta'' este functia macro, excelent implementata la unele modele. Am in dotare si Sony DSC-F707 (+ blitz sincron) pe care le folosesc cand are fiica-me serbari la scoala. http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=183&t=34087&start=90 aici am explicat mai in detaliu cum procedez. Link spre comentariu
maxxim33 Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Au iesit super si ma gindesc ca la 2 MB cum le face initial e perfect.Multumesc pt informatii! Link spre comentariu
Postări Recomandate