Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reinstalare windows / lipsa imagine monitor

JARRELL

Postări Recomandate

Salutare tuturor, ma confrunt cu o problema mai delicata, sa va explic: aseara am vrut sa reinstalez windows-ul, am facut toate cele necesare si asteptam sa se instaleze. Avand prin preajma mea un nepot de vreo 3 anisori, " pasionat de pc", cum a facut, cum n-a facut, dar mi-a apasat butonul de la cd rom si mi-a scos cd-ul cu windowsul care se instala. Imediat monitorul a ramas negru, am impins cd-ul inapoi in unitate, am asteptat si monitorul a ramas de atunci tot negru.... ce sa fie? Sa se fi ars ceva doar de la chestia asta? Personal ma asteptam sa continue reinstalarea de unde ramasese.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• JARRELL

3

• former_Alfred

2

• djdansmart

1

Top autori în acest subiect

Nu cred ca s-a "ars" ceva doar din asta! Daca scoti cd-ul in timpul instalarii..nu trebuie sa dispara imaginea..iti apare o eroare si iti zice sa introduci cd-ul! Acum daca o iei de la capat..nu mai apare imagine? Poti sa scoti bateria de la bios si sa il lasi fara baterie vreo 10-15 min apoi o pui la loc si incerci! Eventual scoate si placa video din slot si curata-i padurile cu o radiera sau ceva alcool! Succes!

Link spre comentariu

Personal ma asteptam sa continue reinstalarea de unde ramasese.

Windows-ul nu prea are de unde să ştie unde ajunsese instalarea, deci nu va continua de unde rămăsese. Dacă va fi reluată instalarea, în funcţie de ceea ce "vede" pe hdd, Windows-ul ar putea să se ofere să repare instalarea existentă sau să realizeze alta nouă. Personal, eu aş considera respectiva instalare compromisă, aş reformata partiţia respectivă şi aş face o nouă instalare, de la zero. Nu se ştie în ce punct a eşuat cea veche şi repararea ei ar putea să genereze nesfârşite probleme.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări