kappa_ii Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 doresc recomandari pentru boxe suma alocata este de 300-500 euro pentru difuzoare si filtre .as prefera cu doua cai de tip inchis , dar se pot face recomandari si pe 3 cai si chiar de tip BR . Link spre comentariu
CBI Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 eu am folosit cu succes in incinta inchisa seas h336,care am inteles ca este stramosul actualului A26RE4,impreuna cu usher 9950 si cu vifa xt25tg taiate la 1,8 respectiv 2,2khz.Nu am apucat sa definitivez construcutia si nici atentie sporita la fineturi sonice,doar am testat sa vad daca merita sa ma apuc de tamplarie,o sa urmezeRezultatele au fost ca desi are 10"(desi Sd este putin mai mic ca la 10'),are dispersie si liniaritate buna pana la 2khz si are si bas adanc in incinta inchisa(le-am luat pt a le folosi intr-o camera de 12mp relativ apropiate de peretele spate).Sunt destul de scumpe cele din noua serie,eu am luat unele sh de aceea nu am investit f mult nici in twetere.Oicum mai sus de 9950 nici nu cred ca are rost pt combinatia aceastaCu difuri de 7' este cam greu incinta inchisa si cu bas jos si spl decent.In general la incinta inchisa este de preferat un wofer mai mare si se merge la 3 cai.Wfrele de compresie au in general un motor mai slab deci nu prea se descurca la fel de bine sus in frecventa Link spre comentariu
kappa_ii Postat Decembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2010 as putea opta si pentru 3 cai inchis dar trebuie sa fac rabat la calitatea difuzorului de bas si medie .pe inalte vreu un t-9950c-15 - vad ca este mai linear si are thd mai mic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum