Vizitator transilvanpop Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Eu am avut un aparat cu ultrasunete luat de la German electronics, produs în Germania. Își modifica și frecvența de lucru, ca să nu se obișnuiască șoarecii cu ea. După 2 săptămâni l-am dus înapoi. Șoarecii se plimbau liniștiți pe lângă el, a avut eficiență 0. Dar ... puteți încerca măcar, să nu ziceți că nu ați epuizat toate variantele. Atenție, totuși, pentru posesorii de animale! Ultrasunetele deranjează căinii și pisicile. Link spre comentariu
Vizitator transilvanpop Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Am găsit acest dispozitiv, la un preț la care nu prea mai merită efortul cu experimentele. Eventual ridicată schema aplicației. Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Hai ca simplu , ieftin si nu curenteaza : Link spre comentariu
Vizitator transilvanpop Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Merge la șoareci, dar pentru șobolani nu e o soluție. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum