Spitfire Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 At standard temperature and pressure, the density of carbon dioxide is around 1.98 kg/m3, about 1.5 times that of air. http://en.wikipedia.org/wiki/Carbon_dioxideJules Verne pomeneste in "Indiile Negre" de Grota Cainelui, numita asa, fiindca patrupezii mureau intoxicati cu CO2(nu cu CO), fiind de inaltime mai mica decat minerii...CO2 e mai greu decat aerul, dar ma rog, eco-sofistii nu ar mai putea sustine teoria draga lor, cu "patura de CO2", care opreste radiatiile infrarosii la nivelul solului...nu exista si nu poate exista o astfel de "patura", de CO2 in atmosfera, deoarece CO2 are densitate mai mare decat aerul, si se taraste la suprafata solului, este absorbit de apa marii, unde devine...calcar. Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Daca aflati totusi o metoda eficienta de starpire a sobolanilor,dati-mi si mie de veste..M-a cam lasat mirosul..si nici de vazut nu mai vad prea bine... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Pai s`a dat!Ia un teckel! Grig Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Pai s`a dat!Ia un teckel! GrigAm zis ca mi-am pierdut mirosul,nu si mintile...Cred ca tii cu ...sobolanii... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Nu , e chiar de buna credinta sfatul si e din experienta mea trista cu rozatorii.Na , a bunicului da am fost si eu angrenat in lupta aia.Si te rog sa ma crezi ca prin `70 se gaseau otravuri nu ca acuma si nu am reusit nimic cu ele , nici cu pastile de Fosgen sau cum s`au mai chemat alea nu a mers, Aldrin si alte minuni de care am uitat .Daca era de banc recomandam doi foxterieri nu unu ! Grig Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Omiti din ipoteza ta faptul ca exista variatii de temperatura, care fac ca dioxidul de carbon sa devina mai putin dens decat aerul si sa se ridice in atmosfera, facand posibila aparitia acelei paturi de gaze cu efect de sera printre care se numara si CO2-ul. Omiti de asemenea faptul ca in podul casei vor fi mereu cateva grade peste 0 (apropo, conditii standard de presiune si temperatura inseamna 1 bar _aka 0,986atm_ si 0 grade celsius insa noi nu stam in casa la 0 grade...cel putin teoretic). De asemenea, omiti faptul ca spatiul din pod este arhisuficient pentru existenta curentilor de aer, curenti ce antreneaza dioxidul de carbon si il ridica de la pardoseala. Curentii de aer nu se pot forma in spatii mai inguste de 1,2cm din cate imi aduc aminte; drept urmare ai parte de curenti de aer care iti ridica co2-ul. Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Puneti in pod chestia asta, si daca veti mai avea vreun soarec/sobolan, sa ma injurati pe topicul asta: Montajul consuma vreo 5 mA. Buzzerul piezo arata asa: Link spre comentariu
Vizitator power2008 Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Salut , Sunt interesat de acest subiect . imi puteti da si mie schema acea cu bobina de inductie ... ? as vrea sa o pun si eu in practica . Multumesc Link spre comentariu
yogi72cj Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Puneti in pod chestia asta, si daca veti mai avea vreun soarec/sobolan, sa ma injurati pe topicul asta: Montajul consuma vreo 5 mA. Buzzerul piezo arata asa: are suficienta putere incat sa alunge soarecii din pod?pe ce distanta functioneaza? Link spre comentariu
woodyteo Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Puneti in pod chestia asta, si daca veti mai avea vreun soarec/sobolan, sa ma injurati pe topicul asta: Montajul consuma vreo 5 mA. Buzzerul piezo arata asa: Mă interesează și pe mine această chestie, puteți da mai multe amănunte despre montaj, eventual un link. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Montajul este făcut în jurul unu8i circuit integrat CD 4049, HEF 4049 sau MMC 4049 (Microelectronica). Componentele pot fi montate și ,,în aer,, lipindu-se direct pe pinii integratului, fără cablaj fiindcă sunt relativ puține. Circuitul este ieftin, un exemplu: http://www.adelaida.ro/cd4049-ro.html sunt convins că se găsește la mai multe magazine, dar acesta a fost primul găsit ,,online,, Link spre comentariu
romicap Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 (editat) http://www.chonday.com/Videos/matrpldg3 Pentru confectionat asa o capcana se gasesc materiale... Editat Ianuarie 30, 2016 de romicap Link spre comentariu
NICA Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 E tare chestia asta,la cat este de ieftina om poti arunca dupa fiecare captura si urmatorul client nu miroase nimic. Dar nu am observat bine cum e facut carligul de zavorare care e sensibil si totusi sigur. Link spre comentariu
Tunereader Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 (editat) Eu am scapat de soareci cu aceasta metoda: https://www.youtube.com/watch?v=yC1XNDyxE4c In lipsa untului de arahide am folosit bucatele de salam, prinse in jurul sticlei cu elastic. Avantajul e ca mor toti in acelasi loc si nu e nevoie de "rearmare" a capcanei. La o scara mai mare, cred functioneaza si la sobolani. Am uitat sa spun ca am folosit o oala cu apa... Editat Februarie 4, 2016 de Tunereader Link spre comentariu
leo 17 Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Mă interesează și pe mine această chestie, puteți da mai multe amănunte despre montaj, eventual un link. interesant montajul pt rozatoare o sa l fac si eu si il puna la ''vanatoare'' Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum