Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imprimanta laser sau deskjet pentru circuite imprimate

Vizitator IRI

Postări Recomandate

Buna, m-am gândit și eu, sa ma apuc sa-mi realizez 4 module amp respectiv av400 problema care ma frământa este ca din câte am citit trebuie o imprimanta laser pentru transferu de toner pe cablaj. Uitându-ma pe youtube am văzut un mic tutorial, ce ma nelămurit era ca folosea o imprimanta hp Deskjet 3320 menționez ca realiza un cablaj cu metoda foto. Eu dețin următoare produse pentru ce vreau sa realizez ; hârtie cretata, 4 buc cablaje cam subtiri 0.8mm , substanță corodare și lac protector verde și mai dețin o imprimanta HP Deskjet F2480.Deci se poate folosi și o imprimanta DESKJET? Modulele care vreau sa le realizez le voi pune in punte pe fiecare canal o putere de 800w/8ohm :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bchendran

1

Top autori în acest subiect

Vizitator IRI

Am o întrebare,am rezistori (pentru av400) cu următoarele specificații ; Tip;CFR 1/4 Toleranta; +/- 5% Putere maxima la ; 70grade , 0.25w Dimensiuni; 2.5 x 6.8mm Pot săi folosesc la puterea (w) pe care o are,sau trebuie mai mare respectiv 1;2w iar restu OR22 ii am la 5w bobinați...

In legătura cu curentul de mers în gol dacă i-mi aleg un curent de 50mA, pe aparat trebuie sa-mi arate 11mA ( cam asa am văzut ca se calculează 50ma x 0.22ohm= 11ma citire pe aparat sau 50ma x (0.22+0.22)=50ma x 0.44ohm=22ma citire ( 0.22 este rezistorul de 5w)....

Robeert: unit mesaje.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări