Vizitator IRI Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Buna, m-am gândit și eu, sa ma apuc sa-mi realizez 4 module amp respectiv av400 problema care ma frământa este ca din câte am citit trebuie o imprimanta laser pentru transferu de toner pe cablaj. Uitându-ma pe youtube am văzut un mic tutorial, ce ma nelămurit era ca folosea o imprimanta hp Deskjet 3320 menționez ca realiza un cablaj cu metoda foto. Eu dețin următoare produse pentru ce vreau sa realizez ; hârtie cretata, 4 buc cablaje cam subtiri 0.8mm , substanță corodare și lac protector verde și mai dețin o imprimanta HP Deskjet F2480.Deci se poate folosi și o imprimanta DESKJET? Modulele care vreau sa le realizez le voi pune in punte pe fiecare canal o putere de 800w/8ohm Link spre comentariu
bchendran Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Exista folie transparenta pentru imprimante deskjet de pe care nu se mai ia cerneala chiar daca se uda partea imprimata.Cauta pe la papetarii. Link spre comentariu
Vizitator IRI Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Am o întrebare,am rezistori (pentru av400) cu următoarele specificații ; Tip;CFR 1/4 Toleranta; +/- 5% Putere maxima la ; 70grade , 0.25w Dimensiuni; 2.5 x 6.8mm Pot săi folosesc la puterea (w) pe care o are,sau trebuie mai mare respectiv 1;2w iar restu OR22 ii am la 5w bobinați... In legătura cu curentul de mers în gol dacă i-mi aleg un curent de 50mA, pe aparat trebuie sa-mi arate 11mA ( cam asa am văzut ca se calculează 50ma x 0.22ohm= 11ma citire pe aparat sau 50ma x (0.22+0.22)=50ma x 0.44ohm=22ma citire ( 0.22 este rezistorul de 5w).... Robeert: unit mesaje. Link spre comentariu
Vizitator IRI Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Pentru cei care au făcut un fx20 poate sa tragă cu ochiu pe documentu atașat sa vadă dacă l-am făcut corect dimensiuni... etc și dacă nu sal corecteze... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum