titel90 Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 ok multumesc mult.revin maine sau poimaine in functie de cum termin.noapte buna! Link spre comentariu
titel90 Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 salut din nou.am facut modificarea,si aparent nu am gresit nimic pentru ca functioneaza. se cunoaste o diferenta fata de cum se auzea inainte,dar nu e prea spectaculos.nu stiu la ce te-ai referit (dj_dog) cand ai spus ca sa pun unii de calitate.nu am avut de ales din mai multe modele,sa zic asa,dar am masurat cu multimetrul cativa si am observat ca nu au capacitatea care ar trebui. de exemplu am masurat unul de 22uF/35V si avea in jur de 18uF. nu-s buni?in orice caz putina satisfactie este pentru ca a functionat:D,dar as vrea sa fac un amplificator de la zero,o schema mai simpla,eventual pe c.i., ca pickup-ul e vechi,nu mai da randament.multumesc mult tuturor.numai bine Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 acum depinde de mai multi factori: de unde ii dai semnal , calitatea componentelor folosite, etc.oricum eu sunt foarte multumit de sunetul pick-up-ului folosit ca amplificator totusi poate ai asteptari prea mari de la el, pana la urma are undeva la vreo 4W Link spre comentariu
Nita Mihai Cristian Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Amplificatoare simple sunt cu TDA 2003 - 2005 -2030 etcAcum in functie si de putere, alimentare etc.Da-i cu Gogu pe fiecare si gasesti o sumedenie de scheme sau daca nu mai usor gasesti kit-uri in mai toate magazinele de profil.Spor la treaba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum