cosmos Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Va rog frumos sa ma luminati si pe mine un pic cu limba rusa , adica ce trebuie sa bifez sa fie corect ,am incercat cu google traducere dar nu inteleg ce vor sa spuna. Multumesc Link spre comentariu
PETRE66 Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Va rog frumos sa ma luminati si pe mine un pic cu limba rusa , adica ce trebuie sa bifez sa fie corect ,am incercat cu google traducere dar nu inteleg ce vor sa spuna. Multumesc Lumina o iei de pasti )) ! cate clase ai ? 1 d 2g si 3s ce mare philozofie ??!! Link spre comentariu
cosmos Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Ati inteles pe dracu de paste traduceti-mi si mie va rog frumos ce scrie in dreapta si cum se bifeaza corect , adica care varianta este corecta nu ma lua peste picior. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 vreti sa va inregistrati pe acel site? si eu am intimpinat probleme atunci cind am tradus cu google acea pagina in romana...trebuie sa luati fiecare cuvint in parte si sa vedeti cum se spune ruseste la cele trei terminale...DSG...eu zic sa le traduceti in engleza... Link spre comentariu
cosmos Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 am tradus si in engleza si iese ca dracu Link spre comentariu
cosmos Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 cred ca este varianta 2 corecta Link spre comentariu
tv1 Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 1 – затвор = grila2 - сток = drena3 - исток = sursa Link spre comentariu
cosmos Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Multumesc tv1, deci am dat raspunsul corect. Asa ca fapt divers, astea ca si Petre66 au raie pe ei, de ce dau ca boii cu maciuca-n balta se cred buricul pamantului , cand cineva vrea sa ajute pe altul, ajuta. De asta e un forum sa ne ajutam unii pe altii, chiar daca unii sant mai slab pregatiti, ca daca erau asa destepti ca Petre 66 nu mai cereau un sfat de pe forum. Link spre comentariu
PETRE66 Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Multumesc tv1, deci am dat raspunsul corect. Asa ca fapt divers, astea ca si Petre66 au raie pe ei, de ce dau ca boii cu maciuca-n balta se cred buricul pamantului , cand cineva vrea sa ajute pe altul, ajuta. De asta e un forum sa ne ajutam unii pe altii, chiar daca unii sant mai slab pregatiti, ca daca erau asa destepti ca Petre 66 nu mai cereau un sfat de pe forum. Bai fraiere , raie ai tu pe tine, asta una la mana . 2 Cand esti depasit de subiect si mai faci si pe prostu (a se citi "inteligent" ) ..te duci si tragi apa la wc . Poate iti vine o idee din clasele primare ..La aritmetica ai invatat sa numeri (ceea ce nu prea sti ) in schimb citirea ...care nu sti sa o faci ,da nota ca NU esti in bransa asta de meseriasi . Deci ,esti paralel cu acest subiect Link spre comentariu
cosmos Postat Decembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Mai.....inteligentule, chiar cred ca ai raie, te mananca tare, ti-am dat buna ziua si nu stiu eu? Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 La care forum este chestionarul ala? Link spre comentariu
cosmos Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Contactati-ma prin PM...am incercat eu dar nu pot. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum