Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare

cosmos

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosmos

7

• PETRE66

2

• elmar

1

• tv1

1

Top autori în acest subiect

Va rog frumos sa ma luminati si pe mine un pic cu limba rusa , adica ce trebuie sa bifez sa fie corect ,am incercat cu google traducere dar nu inteleg ce vor sa spuna. Multumesc

Lumina o iei de pasti :))) !

cate clase ai ? 1 d 2g si 3s ce mare philozofie ??!!

Link spre comentariu

vreti sa va inregistrati pe acel site? si eu am intimpinat probleme atunci cind am tradus cu google acea pagina in romana...trebuie sa luati fiecare cuvint in parte si sa vedeti cum se spune ruseste la cele trei terminale...DSG...eu zic sa le traduceti in engleza...

Link spre comentariu

Multumesc tv1, deci am dat raspunsul corect. Asa ca fapt divers, astea ca si Petre66 au raie pe ei, de ce dau ca boii cu maciuca-n balta se cred buricul pamantului , cand cineva vrea sa ajute pe altul, ajuta. De asta e un forum sa ne ajutam unii pe altii, chiar daca unii sant mai slab pregatiti, ca daca erau asa destepti ca Petre 66 nu mai cereau un sfat de pe forum.

Link spre comentariu
Multumesc tv1, deci am dat raspunsul corect. Asa ca fapt divers, astea ca si Petre66 au raie pe ei, de ce dau ca boii cu maciuca-n balta se cred buricul pamantului , cand cineva vrea sa ajute pe altul, ajuta. De asta e un forum sa ne ajutam unii pe altii, chiar daca unii sant mai slab pregatiti, ca daca erau asa destepti ca Petre 66 nu mai cereau un sfat de pe forum.

Bai fraiere , raie ai tu pe tine, asta una la mana .

2 Cand esti depasit de subiect si mai faci si pe prostu (a se citi "inteligent" ) ..te duci si tragi apa la wc . Poate iti vine o idee din clasele primare ..La aritmetica ai invatat sa numeri (ceea ce nu prea sti ) in schimb citirea ...care nu sti sa o faci ,da nota ca NU esti in bransa asta de meseriasi .

Deci ,esti paralel cu acest subiect

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări