Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

suruburi M2,5 si piulite

augustin87r

Postări Recomandate

Buna seara,Am nevoie de suruburi si piulite ca acelea cu care se prindeau radiatorele tranzistorilor AC180K pe radiator. Suruburi am destule totusi, dar piulitele imi lipsesc cu desavarsire, asta si pt ca multe suruburi erau prinse direct in sasiul filetat si am ramas in urma. Acum n-am cu ce prinde placile la montajele pe care le fac...Unde se gasesc? La Gospodarul sunt suruburi de la 4mm in sus, prea groase...On -line e vreo firma?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• augustin87r

4

• remus68

2

• q_acdc

1

• Toni Marginean

1

Toni Marginean

Salut! Trimiteti pe cineva care e student in Cluj, la mine acasa, si va dau gratis cateva zeci de piulite/suruburi de 3 mm. Nu are rost pentru atata lucru sa ne incurcam cu posta. Stima!

Link spre comentariu

Multumesc mult de donatie. Ma gandesc acum daca am pe cineva prin CJ. As avea, dar prea comozi. Va anunt cumva daca gasesc pe cineva..Fierotenii nu mai am pe acasa ca a trebuit sa renunt la ele, dar oricum le-am dat fara nici o piulita :)) Am ras totul. Vad ca suruburi se gasesc. Piulite pauza :)))

Link spre comentariu

Sunt multe firme specializate in organe de asamblare care fac sau au distributie in toata tara, chiar daca nu au magazine on line, dar cantitatile de ordinul miilor de bucati la cutie, limiteaza optiunile, ca nu toti facem productie de serie.

Link spre comentariu

Sint destule firme, deloc scumpe si pe net.

si mie un pm va rog. eu n-am gasit decit la preturi imense, probabil ca sint pentru audiofili!Multumesc, Emil
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări