augustin87r Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Buna seara,Am nevoie de suruburi si piulite ca acelea cu care se prindeau radiatorele tranzistorilor AC180K pe radiator. Suruburi am destule totusi, dar piulitele imi lipsesc cu desavarsire, asta si pt ca multe suruburi erau prinse direct in sasiul filetat si am ramas in urma. Acum n-am cu ce prinde placile la montajele pe care le fac...Unde se gasesc? La Gospodarul sunt suruburi de la 4mm in sus, prea groase...On -line e vreo firma? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Salut! Trimiteti pe cineva care e student in Cluj, la mine acasa, si va dau gratis cateva zeci de piulite/suruburi de 3 mm. Nu are rost pentru atata lucru sa ne incurcam cu posta. Stima! Link spre comentariu
q_acdc Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Nu ai nici o sursa de calculator defecta?(gasesti in sursa suruburi cu piulita) Link spre comentariu
augustin87r Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Multumesc mult de donatie. Ma gandesc acum daca am pe cineva prin CJ. As avea, dar prea comozi. Va anunt cumva daca gasesc pe cineva..Fierotenii nu mai am pe acasa ca a trebuit sa renunt la ele, dar oricum le-am dat fara nici o piulita ) Am ras totul. Vad ca suruburi se gasesc. Piulite pauza )) Link spre comentariu
boederyakumo Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Buna, vad ca sunte-ti din Sibiu, la Electrosib pe str.9 mai a-ti incercat, din cate tin eu minte acolo se gasesc.De 3 mm, ca de 2,5 nu cred ca veti gasi. Link spre comentariu
augustin87r Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Uite ca acolo nu am incercat. O sa ma duc cand am timp.Stiu magazinul , de acolo cumpar cand nu dau comanda on-line. Multumesc de pont. Link spre comentariu
iulidan2 Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Sunt multe firme specializate in organe de asamblare care fac sau au distributie in toata tara, chiar daca nu au magazine on line, dar cantitatile de ordinul miilor de bucati la cutie, limiteaza optiunile, ca nu toti facem productie de serie. Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Dacă n-au la Electrosib, bagă o comandă la Farnell şi le ai în maxim două zile. Link spre comentariu
Vizitator ghitarosca Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 daca ai pe cineva la tg mures pot sa ti dau Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Sint destule firme, deloc scumpe si pe net. Link spre comentariu
augustin87r Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Am pe cineva si in TG. Mures. Sa vad cand il gasesc. Daca sunt firme pe net ,trimiteti-mi va rog un pm cu numele ca sa comand si eu Link spre comentariu
Vizitator ghitarosca Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 SA VINA SA MA CAUTE SI DAU DE LA MINE PIULITE DE 2,5 TEL 0744 333 497 Link spre comentariu
bebelik Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Salutincearca la Ambient, de acolo am cumparat eu acum 2 saptamani o cutie de 100 piulite si 100 suruburi de M3 cu 10 lei. Au si de M2 si alte marimi. Bafta! Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 trimiteti-mi va rog un pm cu numele ca sa comand si eu...am trimis inca din 2 ianuarie. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Sint destule firme, deloc scumpe si pe net.si mie un pm va rog. eu n-am gasit decit la preturi imense, probabil ca sint pentru audiofili!Multumesc, Emil Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum