Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TRAFO INTERSTAGE

THOMAS

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• THOMAS

6

• mișa

6

• blue

4

• Den

3

Top autori în acest subiect

Uite aici o schema in care a fost testat trafo interstage(defazor) TR3 din desenele de mai sus,sa-mi spui ce parere ai?!Chiar daca sunetul este bun,pe mine un SE de doar 15W si alimentat la tensiuni asa de mari,nu prea ma incanta,este doar punctul meu de vedereprefer un PP cu EL84 UL,repet:este doar parerea mea. Daca cineva doreste sa construiasca acest amplificator,ii stau la dispizitie cu toate datele necesare.NU stiu despre ce trafuri este vb.,dar sa vad la baietii de la IT daca au ceva prin vechiturile lor,dupa cum spui ca arata tolele se pare ca sunt de foarte buna calitate,s-ar putea sa fie chiar permalloy.
Link spre comentariu

Don Lazaroiu toata stima mea pt subiect... :aplauze nici nu se putea mai bine ,am si eu de realizat cca 40 de input/interstage traf :freaza: asadar .... :101 sanatate multa :101

OK!si sincere felicitari pentru realizarile dv. si va doresc un nou an mult mai bun decat 2010,plin de realizari si castiguri dar si multa sanatate!
Link spre comentariu

Clasa-A-SE cu tuburi finale gen OT100(811),RCA8005 etc ca aici "AUDIO DIRECT HEATING OT100 33.pdf"nu este prea "audiofila" (cele doua semialternante de atac tub final negativa respectiv pozitiva vor "vedea" sarcina diferita= ,acest lucru se va intimla datorita faptului ca inca din "start" avem curenti de grila comanda=progresiv mai mari pe masura ce creste amplitudinea semialternatei pozitive de atac , regresiv mai mici pe masura ce creste amplitudinea semialternatei negative de atac g1-tub final/ ).

Astfel cu siguranta/fara indoiala/discutie un PP-UL clasaA cu EL84(6P14P) este net superior !(din toate punctele de vedere) asadar domnul Lazaroiu are perfecta dreptate aici:

...prefer un PP cu EL84 UL...

eu as mai adauga la " prefer un PP cu EL84 UL" clasaA(ca sa fie oarecum clar ca poate fi vorba de un super-amplificator chiar si audiofil in ciuda pretului mic ca investitie).
Link spre comentariu

Nu am utilizat niciodata clasa A2 in audio, dar am gasit pe net exemple cu 211 ,300 B, 813 ,8005 etc a caror performante sau mai exact raprtul putere/calitate sint superioare ,deci eu zic ca nu se poate neglija aceasta oportunitate mai ales ca driverul nu este neaparat un transformator interstage , se poate cupla DC, totusi aceasta clasa este contraversata si este nevoie de putin curaj pt abordarea ei ...

Link spre comentariu

Iata citeva transformatoare din colectia mea ,cu miez permaloy, susceptibile pt a fi folosite in aplicatii interstage sau phono MC, daca va pica in mina avet-i grija de ele, pot fi foarte valoroase...

Link spre comentariu

Iata citeva transformatoare din colectia mea ,cu miez permaloy, susceptibile pt a fi folosite in aplicatii interstage sau phono MC, daca va pica in mina avet-i grija de ele, pot fi foarte valoroase...

Link spre comentariu

Am si eu mai multe tole de transformator,au o culoare rosiatica,ca si cum ar fii din cupru,pana acum m-am ferit sa le folosesc pentru ca nu stiu cat sunt de bune,poate stie cineva de aici de pe forum si ma lumineaza si pe mine. :jytuiyu Daca sunt bune le voi folosi la trafuri de iesire pentru un single ended cu PCL 86,dar daca nu sunt chiar atat de bune le voi folosi la drosele

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări