Vizitator Panadol Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 Care e cel mai bun preamplificator? am cumaparat un rcosover de la Vasile merge bine e ok dar.. .. am inteles ca semnalul care intra in el tot ala iese adica:nu face nici un fel de amplificare.. bun.Pina unde pot sa ridic semnalul la intrare? fara sa-mi apara distorsiuni.Si a doua parte ar fii cam asa.Daca stie cineva un integrat de inalta fidelitate (hi fi)pt preamplificare.care sa functioneze numai pe alimentare diferentiala.Asta pt. ca am inteles ca sunt cele mai fidele si asta se vede si la amplificatoarele de fortza si nu numaiCred ca Vasile ma poate ajuta in probelma asta CU RESPECT ...ASTEPT RASPUNSUL:)NU MA IGNORATZI!! Link spre comentariu
ICEMAN Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 OPA2134OPA4134APPLICATIONS:PROFESSIONAL AUDIO AND MUSICastea sunt cele mai bune integrateOPA2134 are 2 operationale iar OPA4134 are 4 operationale Link spre comentariu
Vizitator Panadol Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 Multzaaam mult ai fost de ajutor acum sa vad de unde fac rost de aplicatii cu omu am gasit cschiema bloc ma ajuta dar ar fii buna o schiema aplicata oricum multzam fine Link spre comentariu
Vizitator Panadol Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 CAHEMA SCUZE DE BILBAIAL REFLEXE VERBALE ADUSE LA VATZA CU TASTATURA Link spre comentariu
ICEMAN Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 le poti folosi in aceleasi schemedoar sa fol componente de calitatedoar ca astea au in zgomot fooooooooooaaaaaaaaaaaarte mic :goodman: in rest le fol in aceleasi aplicatii... doar sunt operationele :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator Panadol Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 Man deci nu am gasit decit cheme bloc:(care-mi arata fiecare pin ce face.Dar presupun ca pe linga asta mai vin ceva rezistentze si condensatori eu nu ma descurc fara schema si nu am gasit date tehnice gen alimentare iesire etc. oricum ma intereseaza sa duc lantzul audio pina la capat folosind alimentarea diferentziala.Vad ca asta ar fii operatzional si ma tot gindesc daca are factor de amplificare si tot asa.. ma intelegi?Nu vreau sa stresez pe nimeni dar chiar nu stiu sa inventez scheme:( sau decit sa fac timpenii.... mai bine ....... Link spre comentariu
Vizitator Panadol Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 CAUT SI IAR CAUT SI NU GASESC NIKA NICI CEA MAI MICA APLICATZIE CARE SA FIE CLARA SA SPUNA CA LA PROSTI CA altfel nu ma consider:( Link spre comentariu
Vizitator Panadol Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 Pai din cite vad nu prea-l are nimeni spre vinzare:( Link spre comentariu
Vizitator Panadol Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 da deci chiar nu vinde nimei asa ceva tu ai habar unde pot sa-l gasesc? saudaca.. imi poti recomanda altceva acere se si gaseste prin bucuresti Link spre comentariu
ICEMAN Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 cauta scheme de preamplificator cu operationale nu cu asta neaparat ca poate nu gasesti are la vitacom: http://www.vitacom.ro Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 La vitacom sunt prea scumpe, incearca la http://www.capodimonte.ro Link spre comentariu
ICEMAN Postat Octombrie 20, 2005 Partajează Postat Octombrie 20, 2005 da si aici are... am uitat de asta :rolleyes: :partyman: Link spre comentariu
Vizitator Panadol Postat Octombrie 20, 2005 Partajează Postat Octombrie 20, 2005 am cumaparat un rcosover de la Vasile merge bine e ok dar.. .. am inteles ca semnalul care intra in el tot ala iese adica:nu face nici un fel de amplificare.. bun.Pina unde pot sa ridic semnalul la intrare? fara sa-mi apara distorsiuni. Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Octombrie 20, 2005 Partajează Postat Octombrie 20, 2005 Ridica-l si vezi :smt003 sau intreaba-l pe Vasile :smt001 Link spre comentariu
Vizitator Panadol Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 Acum am in fata mea,doua circuite integrate OPA2134Multumesc unui prieten care ara o firma care importa orice fel de piesa pe comanda deci am gasit sunt originali " de la masa ":D nu ma costat mai mult de 3sute de mii eu cred ca-i rezonabil mai ales ca nu am platit transport si alte alea;) "E bine sa ai relati" Acum rog putin ajutor pt montaj,din cite vad eu in shema lui inafara de "citeva" date tehnice si schema bloc nu am nimic nu stiu daca trebuiesc piese externe gen citiva condensatori pe intrare ceva rezistentze sau doar asa cum e prezentat leg firele si mere :( chiar nu stiu cum sa-l concep inafara de filtaju de pe alimentare mai trebe ceva? in schema nu arata nimic si-s pe ginduri :( nu stiu cum sa incep imi e frica sa nu-l stric totusi prin zona se gasesc foarte greu .ASTEPT UN RASPUNS DIN PARTEA UNU CUNOSCATOR Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum