Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

bruiere telefon ascultat???

Vizitator kensky

Postări Recomandate

Vizitator kensky

Imi cer scuze anticipat pt ca nu stiu la sectiune sa postez un astfel de subiect........dar am o probleme ,de o perioada de timp cred ca am telefonul ascultat,nu de politie sau sri ci de un dobitoc care se crede agentul 007(nu-mi spune-ti sa merg la politie sau sa fac nu stiu ce sesizari ca e in zadar),intrebarea mea e daca il pot bruia pe dobitoc???ma poate ajuta cineva?multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator marian33

Daca telefonu este ascultat(gen reportofon sau line spy), sau daca se descopera informatii legate de mediul in care te aflii(gps traking), chiar daca tel este gen smartphone sau nu sugerez sa-l resoftezi sa stergi (format) tot de ai in el, si sa incerci sa nu-l lasi nesupravegheat timp indelungat! Daca se continua si dupa ce ai facut acestea mai sunt doar 3 variante posibile f greu de combatut:1 ai pe cineva foarte apropiat si nu te gandesti ca iti va umbla in telefon(sotie, prieten, frate, coleg servici sau scoala)2 te poate supraveghea din reteaua de telefonie (cineva din reteaua de telefonie, sau cineva din cadrul politie/securitate din diferite motive face acest lucru)3 recepreaza/decodeaza fregventa tel tau din relativa apropiere sau nu (cineva din cadrul politie/securitate din diferite motive face acest lucru)Poti sa aflii cine face acest lucru... dar este destul de greu si din ordin tehnic si de observatie/filaj strategic.Sper sa-ti fi fost de ajutor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări