Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

accesare camere de supraveghere

fane

Postări Recomandate

va rog sa ma ajutati cu un sfat. am itr-o locatie instalat un sistem de supraveghere video legat la net,am avut net luat de la o firma locala si totul era ok. tastam ip-ul dela locatia respectiva si vedeam camerele fara probleme ,am verificat asta chiar si din Franta.Acum am schimbat furnizorul de net (rtc) am ip static dar cind incerc sa accesez imi da faild.dupa routerul lor cu alt calculator merge,dar din exterior nu pot?cum as putea sa rezolv problema?mantionez ca softul de supraveghere este Pico 2000 ,iar pentru accesare foloseam un programe remonte server tot al lor.am verificat daca am net pe calculatorul care am camerelesi e ok dar sa vad camerele din alta locatie capatu,am incercat si cu ip de acolo si da faild si cunumele calculatorului imi da eror 0

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fane

4

• Stefan

2

• marinescug

1

Top autori în acest subiect

ma scuzi, nu am uitat ala era un konig si o camera ip,aici am doar roterul adsl de la rtc si la elsint conectate doua calculatoare unul de seviciu iar celalalt este al sistemului de supravegherela router nu am vazut sa aiba intefata cind l-au instalat cei de la rtc.

Link spre comentariu

modemul ala vine deja setat, mai mult ca sigur trebuie sa aiba o interfata grafica.1. vezi ce scrie exact pe modem, pe aici folosesc mai mult huawei-uri.2. daca tot nu reusesti suni la romtelefon ;)) si le spui ca doresti deschiderea unui port (EX 8080 sau 8888, aici depinde ce port este/ai setat in softul)p.s: imi poti livra ip-ul pe pm sa vedem daca ai port deschis in modem.

Link spre comentariu

routerul este model EchoLife HG520b la celalalt furnizor de net nu am avut nici o problema cu porturile,de fapt nici softul de remonte nu imi cerea dechit ip sau server name tastam ip si totulera ok am sa sun la ei sa-mi deschida si portul 8080

Link spre comentariu

Romtelecoam nu da IP static decat la cerere.

In plus primul lucru care trebuie facut este sa schimbi numele si parola de administrator. Modemurile ale alea sunt faorte penetrabile din exterior daca nu faci schimbarea. Bomboana pe coliva ramane dintr-un user creat de ei pe un port de administrare. Cu ala pot face update de soft sub nasul tau. Nu strica sa inchizi userul si portul "de administrare" remote.

Unde mai pui da nu au nici manual ca lumea, iar softul este personalizat pentru Romania (evident doar in engleza).

Ei nu deschid porturi pentru tine decat dupa ce sari cu banul 5 euro pe apel. Suportul este asigurat doar pentru navigarea pe net.

Asta pentru ca ei aun servicu de instalare/exploatare camere web contra cost.

8080 , 1234 le deschizi tu cu manutza ta, din virtual servers. Camerele el pui cu adresa fixa, fara DHCP.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

ma scuzati pentru faptul ca revin din nou cu subiectul asta dar in locatia respectiva sau facut niste lucrari si problema camerelor a ramas in aer.Acum a intrat in activitate si trebuie sa configurezrouterul de la rtc model hg520b pentru a accesa calculatorul pe care e montat sistemul de supraveghere. am luat ip fix de la rtc, darnu reusesc nicicum sa le accesez din alta locatie.Dupa router pe reteaua locala merge fara probleme.ma puteti ajuta si pe mine cu o rezolvare la problema asta,la capitolul asta sint mai putin pregatit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări