Aleksx Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Buna seara!Sunt un tanar student pasionat un pic de electronica, in special partea de sunet! Am in casa o statie romanesca, un A350 (2X30W) si vreau sa il repar! Partea cu finalii este ok, dar are defect corectorul de ton (erau blocate potentiometrele si le-am pus unele de aceeasi valoare si tot nu merge). As dori sa stiu de unde pot cumpara un corector de ton deja facut penrtru ca nu am suficient timp sa il fac eu, nici materialele care imi trebuiesc si nici cunostintele necesare!As vrea unul care sa fie cat de cat compatibil cu amplificatorul (am mai "rasfoit" site-ul si stiu ca sunteti familiari cu modelul), nu vreau sa fasaie atunci cand reglez volumul, joasele, inaltele si balansul!Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
Putz Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Esti sigur ca doar corectorul e de vina? Ai pus semnal direct de la sursa (fara sa treaca prin corector) si se aude? Link spre comentariu
Aleksx Postat Decembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2010 DA!Sunt absolut sigur ca doar corectorul e de vina!Am legat semanlul direct cu partea de amplificare si asa merg amandoua canalele! Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Repara corectorul, este deosebit de simplu. Faci citeva masuratori si vezi unde este problema. Link spre comentariu
Aleksx Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Dupa cum am spus nu am cunostintele necesare!Stiu sa masor cu un aparat de masura dar nu stiu sa interpretez datele.Cum ar trebuii sa masor cand corectorul este alimentat, sau cu el nealimentat!Oricum ar fi nu am suficient timp acum!In curand (adica maine) o sa reincep facultatea si munca asa ca o sa am putin timo cu lucrurile personale! Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 As dori sa stiu de unde pot cumpara un corector de ton deja facutPoti cumpara un kit corector de ton de la orice magazin care comercializeaza componente electronice. Link spre comentariu
scormonel Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Corectoare de ton ce sa se apropie ca performante de cel pe care-l ai defect nu vei gasi in comert. Majoritatea kit-urilor sunt realizate in jurul unui integrat specializat cu reglajele in curent continuu si ofera niste distorsiuni incredibile, mai ales la semnale mari pe intrare. Regulatorul de volum din interiorul integratului se afla dupa etajul de intrare, etaj ce se ineaca la semnal puternic chiar daca volumul ce actioneaza integratul este aproape de minim. Mai bine apeleaza la ajutorul cuiva si repara ce ai acolo. Se va auzi mult mai bine. Link spre comentariu
Vizitator defectu Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 am aceasi problema la un a350 si caut corector de ton de 2 ani si tot nu gasesc Link spre comentariu
Aleksx Postat Februarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2011 Salut tuturor! Poate cineva sa ma ajute cu ce piese trebuiesc inlocuite pe corectorul de ton si volum? As dori sa stiu capacitatea condensatorelor si la ce voltaj trebuie sa mearga, etc. Eu am facut rost de o schema de pe forum, dar e la o scara prea mica si oricum nu scrie voltajul! Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum