TECH_FUN Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 De curand am aflat si am si probat treaba asta: NU SE POATE CREA UN DIRECTOR CU DENUMIREA "CON"... :tongue8: Stie cineva explicatia ?(asa, pt cultura generala)... :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 pentru ca aceata denumire este rezervata unor chestii inca de pe vremea MS-Dos :toimonster: Link spre comentariu
bogdanm Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 Dap, e denumire rezervata. Un fel de "fisier special", reprezinta o abstractizare a consolei. Pe vremuri puteai face ceva de genul:copy con lpt1:(direct din linia de comanda) si trimiteai ecranul direct la imprimanta . Fiind o denumire rezervata, nu este permisa crearea unui director cu acest nume. Mai mult ca sigur mai sunt din astea. Poate imi mai amintesc cateva. Link spre comentariu
bogdanm Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 Memories strike back Daca vrei sa te distrezi, incearca:mkdir nul, urmat de rmdir nulmkdir prn, urmat de rmdir prnSau incearca numai mkdir nul sau prn, apoi dir. Have fun Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 Sau incearca aux, lpt1, com1 Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 20, 2005 Partajează Postat Octombrie 20, 2005 ia uite ce a aparut azi la offline messages incearca sa faci un folder denumit "con" si vei vedea ca nu poti!! Incredibil, chiar si Bill Gates insusi nu si-a putut explica aceast lucru ciudat. Anyway, incearca si vei vedea ca nu merge.. daca nu e asa sa nu dai mesajul mai departe! Vine din partea unui coleg de an student si el la calculatoare Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 20, 2005 Partajează Postat Octombrie 20, 2005 ASTA-I REPLY-UL MEU...TOT SPAM Incearca sa schimbi numele oricarui folder in "nul". Daca nu reusesti atunci inseamna ca ai o problema f. grava cu sistemul de gestiune a fisierelor si in scurt timp ai putea sa pierzi date importante. Rezolvarea ei cere reformatarea si repartitonarea hardiskurilor si reinstalarea windowsului+ultimele updateturi de cel putin 20 ori. Daca nici asa nu merge scrie-i un mail lui nea Bill Gates sa il intrebi ce parere are...ca doar el e seful deci stie sigur! Link spre comentariu
TECH_FUN Postat Octombrie 20, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2005 EXACT acelashi msg l-am primit si eu, doar ca nu l-am dat mai departe, mi se pare copilaresc :{ doar am verificat si spre surprinderea mea chiar asa era )Ms pt rasp :prayer: , chiar eram curios... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum