Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

de ce nu ''con'' ???

TECH_FUN

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

3

• bogdanm

2

• TECH_FUN

2

Top autori în acest subiect

Dap, e denumire rezervata. Un fel de "fisier special", reprezinta o abstractizare a consolei. Pe vremuri puteai face ceva de genul:copy con lpt1:(direct din linia de comanda) si trimiteai ecranul direct la imprimanta :). Fiind o denumire rezervata, nu este permisa crearea unui director cu acest nume. Mai mult ca sigur mai sunt din astea. Poate imi mai amintesc cateva.

Link spre comentariu

ia uite ce a aparut azi la offline messages

incearca sa faci un folder denumit "con" si vei vedea ca nu poti!! Incredibil, chiar si Bill Gates insusi nu si-a putut explica aceast lucru ciudat. Anyway, incearca si vei vedea ca nu merge.. daca nu e asa sa nu dai mesajul mai departe!

Vine din partea unui coleg de an student si el la calculatoare Posted Image

Link spre comentariu

ASTA-I REPLY-UL MEU...TOT SPAM

Incearca sa schimbi numele oricarui folder in "nul". Daca nu reusesti atunci inseamna ca ai o problema f. grava cu sistemul de gestiune a fisierelor si in scurt timp ai putea sa pierzi date importante. Rezolvarea ei cere reformatarea si repartitonarea hardiskurilor si reinstalarea windowsului+ultimele updateturi de cel putin 20 ori. Daca nici asa nu merge scrie-i un mail lui nea Bill Gates sa il intrebi ce parere are...ca doar el e seful deci stie sigur!

Posted Image

Link spre comentariu

EXACT acelashi msg l-am primit si eu, doar ca nu l-am dat mai departe, mi se pare copilaresc :{ doar am verificat si spre surprinderea mea chiar asa era :))Ms pt rasp :prayer: , chiar eram curios...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări