glide Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Am un tv tuner extern cu o calitate ff buna dar nu mai am telecomanda de la el si are doar 5 posturi memorate si nu pot da un scan fara telecomanda, modelul tunerului este AverTV BOX 7 am o telecomanda prin casa universala de la un receiver UPC (media box) dar nu cred ca stie ea sa faca ceva daca nu am ce cod sa-i bag (de unde cod daca in lista de coduri nu apare asa ceva)............ca idee ma gandeam sa cumpar o telecomanda universala care stie sa invete noi telecomenzi si sa gasesc pe cineva care are modelul asta de tv tuner (sa-i trimit telecomanda sau ceva de genul s-o programeze dupa aia originala....dar deja e cam dificil) Are cineva o idee cum as putea rezolva problema? Telecomanda de la media box http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:3-n5EKCQEGuXAM:http://www.adammaguire.com/remote.jpg&t=1 Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 TV Tunerul e bazat pe chipsetul Philips SAA7118E, merge fara probleme orice telecomanda pentru TV Tunere Kworld, Hauppauge, Jetway care arata asa: Link spre comentariu
glide Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Spitfire multumesc mult, doar ca acesta are SAA7113H (tocmai l-am desfacut) oricum ca idee nu stiam ca in functie de chipset e si telecomanda (adica in chipset are si codurile pt telecomanda)astept si alte idei poate o scot si eu la capat, oricum o sa ma apuc sa caut niste telecomenzi de la tunere care au acest chipsetDaca incerc telecomanda aia universala sa o setez cu niste coduri pe Philips sunt sanse sa mearga? Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Din pacate ma tem ca nici o telecomanda universala nu va da rezultate, in schimb ce vedeti in poza pe care am atasat-o, va merge 90% si la 7113...dar feriti-va de telecomenzile "lungi" de TV tuner, incercati cu cea mica pe care o vedeti in poza.Succes! Link spre comentariu
glide Postat Decembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2010 curios azi am fost pe la un prieten care are un tuner extern tot cu SAA7113H si ma gandeam ca sigur o sa mearga dar de unde nu are nici o reactie la telecomanda lui.....cred ca nu tine de chipset partea cu telecomanda Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum