Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda Tuner Extern (lipsa)

glide

Postări Recomandate

Am un tv tuner extern cu o calitate ff buna dar nu mai am telecomanda de la el si are doar 5 posturi memorate si nu pot da un scan fara telecomanda, modelul tunerului este AverTV BOX 7 am o telecomanda prin casa universala de la un receiver UPC (media box) dar nu cred ca stie ea sa faca ceva daca nu am ce cod sa-i bag (de unde cod daca in lista de coduri nu apare asa ceva)............ca idee ma gandeam sa cumpar o telecomanda universala care stie sa invete noi telecomenzi si sa gasesc pe cineva care are modelul asta de tv tuner (sa-i trimit telecomanda sau ceva de genul s-o programeze dupa aia originala....dar deja e cam dificil)

Are cineva o idee cum as putea rezolva problema?

Posted Image

Telecomanda de la media box

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:3-n5EKCQEGuXAM:http://www.adammaguire.com/remote.jpg&t=1

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• glide

3

• Spitfire

2

Top autori în acest subiect

Spitfire multumesc mult, doar ca acesta are SAA7113H (tocmai l-am desfacut) oricum ca idee nu stiam ca in functie de chipset e si telecomanda (adica in chipset are si codurile pt telecomanda)astept si alte idei poate o scot si eu la capat, oricum o sa ma apuc sa caut niste telecomenzi de la tunere care au acest chipsetDaca incerc telecomanda aia universala sa o setez cu niste coduri pe Philips sunt sanse sa mearga?

Link spre comentariu

Din pacate ma tem ca nici o telecomanda universala nu va da rezultate, in schimb ce vedeti in poza pe care am atasat-o, va merge 90% si la 7113...dar feriti-va de telecomenzile "lungi" de TV tuner, incercati cu cea mica pe care o vedeti in poza.Succes!

Link spre comentariu

curios azi am fost pe la un prieten care are un tuner extern tot cu SAA7113H si ma gandeam ca sigur o sa mearga dar de unde nu are nici o reactie la telecomanda lui.....cred ca nu tine de chipset partea cu telecomanda

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări