Vizitator RazvanD Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Buna ziua!Imi puteti spune si mie care este pin-out-ul mufelor de pe lateral, la ce tensiune trebuie alimentat driverul si eventual o schema?Codul integratului: L297Multumesc mult! Link spre comentariu
dariuspopescu Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Buna ziua!Imi puteti spune si mie care este pin-out-ul mufelor de pe lateral, la ce tensiune trebuie alimentat driverul si eventual o schema?Codul integratului: L297Multumesc mult!Uite datele de catalog:[attachment=0]L 297.pdf[/attachment] Link spre comentariu
Vizitator RazvanD Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 multumesc mult!acum daca stie cineva si raspunsurile la celelalte intrebari as fii recunoscator Link spre comentariu
visinica Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 am exact unul asemanator daca te uiti din partea cealalta primu pin e masaal doilea e 5 val treilea care e in stinga , eu folosesc la 12 vsi intrarile is dir si step si masaaici te descurci prin softsau te uiti pe datasheetsi la cele cu 4 mufe miciis iesirile la motor la motor masori rezistena la legaturi si apoi legi doua fire si apoi iara doua fireo sa iti dai seamaSPERsuccessi ar fi bine sa pui la intrare doua optocuplore cas ieftine si simplu de realizat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum