Vizitator nelutu88 Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Salut! am si eu o problema de ceva timp cu DVD -rw ul. Vreau sa copiez ceva de pe dvd si la un moment dat se blocheaza(orice as copia,orice DVD)Eroare de genu : "Cannot copy "film" : The request could not be performed because of an I/O device error." Daca ma poate lamuri cineva,ms anticipat. Link spre comentariu
2informaticos Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Posibil praf pe lentila, sau laserul pe duca.Daca nu-si revine dupa curatarea lentilei, atunci trebuie sa cumperi alta unitate DVD; au si ele o limita de uzura...Dupa o vreme iti va citi doar CD, nu si DVD (sau viceversa), depinde ce discuri folosesti mai des.Daca zici ca eroarea apare incercand mai multe discuri, nu cred ca toate pot fi in stare asa de proasta incat sa cauzeze problema respectiva. Eu zic ca este unitatea. Link spre comentariu
Vizitator nelutu88 Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Multumesc,o sa incerc asta,chestia cu citit CD sau DVD mi se-ntampla pe alt PC,dar acela-l folosesc doar pt dvd uri,ms inca o data Posibil praf pe lentila, sau laserul pe duca.Daca nu-si revine dupa curatarea lentilei, atunci trebuie sa cumperi alta unitate DVD; au si ele o limita de uzura...Dupa o vreme iti va citi doar CD, nu si DVD (sau viceversa), depinde ce discuri folosesti mai des.Daca zici ca eroarea apare incercand mai multe discuri, nu cred ca toate pot fi in stare asa de proasta incat sa cauzeze problema respectiva. Eu zic ca este unitatea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum