Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alegere siguranta termica radiator ulei

Vizitator bd77

Postări Recomandate

va salut

am nevoie de un sfat in gasirea unei sigurante termice pentru un radiator cu ulei de 2500W; acesta nu mai functiona, am pus pe direct firele de la siguranta termica si a functionat; pe piesa cu pricina am gasit scris: KSD258A 250V 16A T f 85; sa fie vorba de o temperatura de lucru de 85 grd C? (e clar ca e pentru curent de max 16A)

am gasit pe net ceva de genul asta:

http://www.adelaida.ro/product_info.php ... 8f6a8cdbb8

Credeti ca e compatibil ? are resetare manula. Ar trebui ales unul cu resetare automata?

Daca momentan (pana gasesc siguranta noua) las radiatorul sa functioneze pe poz. 2 din 3 rezistente fara siguranta asta poate fi un pericol???? termostatul ar trebui sa lucreze si sa nu se ajunga la cele 85 grdC.

multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• boederyakumo

2

Top autori în acest subiect

va salutam nevoie de un sfat in gasirea unei sigurante termice pentru un radiator cu ulei de 2500W; acesta nu mai functiona, am pus pe direct firele de la siguranta termica si a functionat; pe piesa cu pricina am gasit scris: KSD258A 250V 16A T f 85; sa fie vorba de o temperatura de lucru de 85 grd C? (e clar ca e pentru curent de max 16A)am gasit pe net ceva de genul asta:http://www.adelaida.ro/product_info.php ... 8f6a8cdbb8Credeti ca e compatibil ? are resetare manula. Ar trebui ales unul cu resetare automata?Daca momentan (pana gasesc siguranta noua) las radiatorul sa functioneze pe poz. 2 din 3 rezistente fara siguranta asta poate fi un pericol???? termostatul ar trebui sa lucreze si sa nu se ajunga la cele 85 grdC.multumesc

Acum dv ce cautati mai precis , siguranta termica sau termostat, ca, ce ne-ati aratat in link e tot termostat dar cu resetare manuala.Siguranta termica e diferita.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări