Vizitator crepers Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Cum as putea sa imi fac rost de driver la placa de retea incorporata daca eu nu am acces la internet din cauza acesteia si cd-ul cu driverul e zgariat? Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 De la alt calculator(precum cel de la care ati postat aici), sau punand pe PCI o placa de retea care nu necesita driveri pe XP, cum ar fi 3COM 10/100, RTL8139, etc. Link spre comentariu
Vizitator crepers Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 pai da da la asta e tot incorporata Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 ce placa de baza are acela fara driver la placa de retea??? cauti driverul pe site-ul producatorului placii de baza(Asus, Gigabyte, Asrock, etc), dupa model...il pui apoi pe stick/cd si il instalezi pe acela... Link spre comentariu
Vizitator crepers Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 amd biostar........................ Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 http://www.biostar.com.tw/app/en/support/download.php ...mai trebuie sa stii si modelul placii de baza...il poti afla cu Everest. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 sau citind venor id si devce id. in device manager , click dr pe comp rspectiva ,properties, details, si va afisa un cod lung de genul PCI \ VEN_1002 & DEV_95C5. 1002 reprezinta vendor id iar 95c5 device id. apoi dati o cautare dupa aceste 2 coduri de ex pe www.pcidatabase.com si aflati mai multe date despre placa. Link spre comentariu
former_Alfred Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Cum as putea sa imi fac rost de driver la placa de retea incorporata daca eu nu am acces la internet din cauza acesteia si cd-ul cu driverul e zgariat?După ce mi s-a întâmplat de mai multe ori să nu am acces la Internet în lipsa driver-ului de la placa de reţea, am întotdeauna disponibilă o placă de reţea Intel, exact pentru astfel de situaţii. Plăcile Intel (cu chip-urile 82558, 82559 sau 82550) aveau driver-ul şi în kit-ul de Windows 98, nu numai în kit-ul de XP. Sfaturile colegilor de mai sus sunt foarte bune, după ce ai deja acces la Internet, dar ei par să nu sesizeze acest mic amănunt. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum