Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfaturi montare inchidere cu alarma pe un golf 3

Vizitator Newxt

Postări Recomandate

Salut! Am si eu o intrebare, am cumparat o inchidere cu alarma prin telecomanda si vreau sa o pun pe un golf 3 care are inchiderea originala prin cheie montata. Problema este k nu stiu cum sa o montez pe cea veche si daca pot sa o montez excluzand compresorul inchiderii pe cheie care s-a ars... Va rog sa imi dati si mie un sfat!Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator Dorin22

Salut. Am intrat aici stiind cu cine discut si mai ales in speranta de a primii o mana de ajutor din partea d-voastra. Ideea este urmatoarea: anul acesta termin facultatea la Electronica si Telecomunicatii si spre rusinea mea, nu m-am apucat inca de Licenta , si anume: "Integrarea echipamentelor RFID in terminalele maritime", din simplul si rusinosul motiv :jytuiyu ca nu am gasit indeajuns materiale pt proba scrisa...tocmai de aceea va rog , daca puteti, stiti, anumite site-uri de unde pot luat niste materiale despre undele RFID, sau sa-mi recomandati o carte ...v-as fii foarte recunoscator. Multumesc anticipat !

Link spre comentariu
Vizitator biginu

Salut! Am si eu o intrebare, am cumparat o inchidere cu alarma prin telecomanda si vreau sa o pun pe un golf 3 care are inchiderea originala prin cheie montata. Problema este k nu stiu cum sa o montez pe cea veche si daca pot sa o montez excluzand compresorul inchiderii pe cheie care s-a ars... Va rog sa imi dati si mie un sfat!Multumesc anticipat

daca , compresorul este ars atunci necesita montarea unor actuatoare(motorase) electrice pe fiecare usa in parte pt a bloca/debloca incuietorile fiind comandate de catre inchiderea centralizata/alarma. normal compresorul facea treaba asta .in concluzie pe langa alarma/inchidere centralizata iti mai trebuie si actuatoarele/motorasele pt inchidere.
Link spre comentariu
Vizitator Newxt

ms biginu sper sa gasesc compresor si sa reusesc sa montez alarma direct pe inchiderea originala fara prea multa bataie de cap... dar nu stiu unde se afla modulatorul la golful 3 k sa leg alarma... :|

Link spre comentariu
Vizitator biginu

nu ai nici un modulator , comenzile le gasesti in partea stanga de la sofer , pe filonul de fire ce intra in masina din usa , ar trebui sa fie 2 fire inchis/deschis cu comanda de "+" nu mai stiu exact culorile dar nu e greu de gasit , cu o lampa de control la 12v legata la + verifici firele mai subtiri ce vin din usa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări