CBI Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Raman la Magnat Xpress 12...chiar nu vreau o incinta inchisa..acel magnat lam gasit cu 200 lei,e perfect..mai ramane sa rog pe cineva sa imi calculeze incinta,as fi foarte recunoscator..magnat expres 12 este dif pt incinta inchisa in caz ca nu stiai,si este un dif de bubuiala pt auto,nu de fidelitate pt acasadaytonul de 10" face cercuri pe langa el...la aceeasi bani!!de ce nu intelegi ca cantitatea niciodata nu va fi egala cu calitatea... Link spre comentariu
ctindex Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 in casa ar suna bine si un HP15w in proectul compact Link spre comentariu
LUCI Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 in casa ar suna bine si un HP15w in proectul compactSunt convins ,Cu un f3 care cu indulgenta ajunge la 50 Hz,intr-o cutie cat un minifrigider.Mai bine chiar si magnatu.In cutie inchisa. Link spre comentariu
ctindex Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Eu am in sufragerie un LS1501N de la blue tech in cutie de 100 litri interior acordat la 45Hz si la petreceri bag 100W pe el si zgudue tot in apartament cu un bass scurt si foarte clar, Hp15W are un amic si suna bine si acela in casa cam tot pe la 100w in acelasi tip de cutie, asta e doar parerea mea si nu zic ca nu sunt alte bifuri ce suna mai bine. Link spre comentariu
LUCI Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 da,la 100W zguduie,dar ce faci cand asculti muzica pana la maxim 2-3W.Si ai vrea sa ai un bas placut si incet.Sau te uiti la un film. Link spre comentariu
ctindex Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 pentru puteri mici sub 20w pt filme folosesc un sistem 2.1 din comert, iar pt muzica ascult doar stereo la doua full-range cu difuri de 12"+1" acordate la 47Hz, bass-ul il folosesc doar la petreceri in rest este pe post de masuta pus pe o placa cu roti in sufragerie sau la sonorizari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum