Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alta problema philips spa2600

Vizitator andrei_baican

Postări Recomandate

Vizitator andrei_baican

salut! sunt nou pe aici si sper sa gasesc ajutor. am un philips spa2600 caruia i se incingea foarte tare placa cu mufele. l-am desfacut i-am pus 2 coolere alimentate separat, insa cand l-am asamblat la loc nu mai primeste curent deloc. sigurantele nu au nimic, nu stiu ce ar putea avea. am vazut ca mai era un coleg pe aici cu aceeasi problema insa el a rezolvat-o, eu unul...nu ma pricep. ajutor?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Ai uitat sa realizezi vreo conexiune lipita sau vreun conector nemontat. Nu este exclus ca din neatentie sa fi miscat vreo componenta careia i s-a rupt vreun terminal sau din cauza unor lipituri reci terminalul s-a desprins si nu mai face contact, ai tras de un fir care s-a intrerupt (in interior fara ca mantaua izolatoare sa se rupa), ai indoit placa si s-a rupt vreun traseu... :sparge: Greu cu depistatul... Cel putin daca stiai sa masori ceva pe-acolo, sa stii ce lipseste.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări