th3-razor Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 salut vreau sa imi pun 2 boxe la o statie.Problema este ca boxele nu rezista la cat scoate statia si cred ca o sa se arda.Vreau sa pun la iesirea spre boxe un potentiometru ceva. . sa pot controla volumul.Statia este electromures 2x15w si pe un canal am brumm .boxele sunt de 3 w Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Amplificatorul ala are VUmetru gradat si in Wati. Daca ai boxele de puterea aia, apasa butonul x 0,1 (primul din stinga in grupul de comutatoare situate in dreapta jos pe panoul frontal) si amplificatorul va elibera o putere mai redusa.Nu se monteaza potentiometre la iesirea de difuzor. pe un canal am brumAsta este cu totul altceva si trebuia vazut de unde provine acest brum. Link spre comentariu
th3-razor Postat Decembrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2010 da stiu ca e altceva.Problema este ca voiam sa le pun pe un canal pe ambele.Statia merge bine si nu se incalzeste chiar daca este la maxim.Problema este ca nu stiu cum sa pun un potentiometru pe iesirea de la statie. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Nu se monteaza potentiometre la iesirea de difuzor Ai inteles ce am spus eu de comutatorul ala? Link spre comentariu
th3-razor Postat Decembrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2010 ok am desfacut statia si am turnat cu o seringa niste alcool tehnic pe gaurele de la el.Merge stas acuma.Multumesc mult si sarbatori fericite Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 am turnat cu o seringa niste alcool tehnic pe gaurele de la el Pe ce gaurele ai turnat alcool? Link spre comentariu
Putz Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 N-am mai auzit ca alcoolu' sa repare amplificatoare ....Poate a curatat potentiometrele ......numai el stie ce a facut Link spre comentariu
ari_panterra Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 sa-l vedem cand se va trezi "statia" din betie,cine o sa cante mai tare!!! p.s. de cate grade era alcoolul? Link spre comentariu
Postări Recomandate