Vizitator iliesv Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Am un Daewoo de 72 cm, din 2006, sasiu CP520 parca, la care in timpul emisiunilor in format 16:9, cele 2 benzi orizontale sunt gri inchis daca imaginea afisata e mai intunecata si negre daca imaginea afisata e mai luminoasa, de-asta i-am zis contrast "variabil". In meniul si manualul service n-am gasit nimic de contrast, nici macar in tabelul cu biti 0-1. Mentionez ca pe eticheta de pe spatele tv-ului scrie consum 72 w, suspect de mic, zic eu. Are vreo legatura ?Se poate face ceva pentru ca cele 2 benzi sa ramana ori negre ori gri inchis, fara fluctuatii enervant de vizibile ? Scuzati exprimarea poate neclara, pot detalia daca e nevoie. Link spre comentariu
spiderflash Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Verificati condensatori electrolitici devalorizati si micsorati putin tensiunea de"screen"din trafo linii. Link spre comentariu
Vizitator iliesv Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Simptomul asta il are de cand l-am cumparat, nou. E posibil sa fie condensatori prea mici sau altceva asemanator ? Cat despre tensiunea screen, chiar deunazi am reglat-o, cu G2-screen din meniul service si imaginea 8 bare color, asa cum scrie in manualul service. Sunt 3 puncte, rosu, verde, rosu si regland tensiunea trebuie sa ramana aprins cel verde, din mijloc. Am facut asta, e un reglaj foarte fin, zic eu, sta pe verde dar mai da in rosu din cand in cand. S-a mai ameliorat simptomul, dar putin. Multumesc pentru raspuns, oricum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum