Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

contrast "variabil" la tv crt ?

Vizitator iliesv

Postări Recomandate

Vizitator iliesv

Am un Daewoo de 72 cm, din 2006, sasiu CP520 parca, la care in timpul emisiunilor in format 16:9, cele 2 benzi orizontale sunt gri inchis daca imaginea afisata e mai intunecata si negre daca imaginea afisata e mai luminoasa, de-asta i-am zis contrast "variabil". In meniul si manualul service n-am gasit nimic de contrast, nici macar in tabelul cu biti 0-1. Mentionez ca pe eticheta de pe spatele tv-ului scrie consum 72 w, suspect de mic, zic eu. Are vreo legatura ?Se poate face ceva pentru ca cele 2 benzi sa ramana ori negre ori gri inchis, fara fluctuatii enervant de vizibile ? Scuzati exprimarea poate neclara, pot detalia daca e nevoie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spiderflash

1

Vizitator iliesv

Simptomul asta il are de cand l-am cumparat, nou. E posibil sa fie condensatori prea mici sau altceva asemanator ? Cat despre tensiunea screen, chiar deunazi am reglat-o, cu G2-screen din meniul service si imaginea 8 bare color, asa cum scrie in manualul service. Sunt 3 puncte, rosu, verde, rosu si regland tensiunea trebuie sa ramana aprins cel verde, din mijloc. Am facut asta, e un reglaj foarte fin, zic eu, sta pe verde dar mai da in rosu din cand in cand. S-a mai ameliorat simptomul, dar putin. Multumesc pentru raspuns, oricum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări