Nemesis Postat Octombrie 18, 2005 Partajează Postat Octombrie 18, 2005 Unde pot gasi si eu parametrii woferului HP-15W si sa fiu sigur ca nu ma insel ? Si inca o intrebare:ce difuzoare P-AUDIO si SELENIUM au bobinele facute cu conductori cu sectiune dreptunghiulara bobinate de o parte si de alta a carcasei (suportului)bobinei ? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 uite aici parametrii hp-15W Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 Seria C de la Paudio sunt cu fir patrat din Al bobinat si la interior si la exterior. Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 Unde pot gasi si eu parametrii woferului HP-15W si sa fiu sigur ca nu ma insel ? Si inca o intrebare:ce difuzoare P-AUDIO si SELENIUM au bobinele facute cu conductori cu sectiune dreptunghiulara bobinate de o parte si de alta a carcasei (suportului)bobinei ?De la PAudioSeria Challenger Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 Aia sunt parametrii la versiunea de baza.Din cate am inteles se va importa la fel ca pana acum versiunea la comandacare are urmatorii parametrii:FS 36 HzQMS 3.58Vas 211.4LXmax 4 mmSD 829sq.cmQes 0.58Re 6.1 ohmsLa 1 mHZ 8 ohmsPE 200W Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum