Vizitator braik Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 buna ziua, am zi eu o lustra cu ventilator problema e ca e desfacut in bucati si nu stiu cum sa il montez va rog daca ma puteti ajuta as ramane dator. FIRELE CARE VIN LEGATE PE TAVAN SUNT NEGRU,ALBASTRU,SI MAROFIRELE CARE VIN DE LA MOTOR SUNT ROSU,NEGRU,ALB,MAROSIRELE DE LA (CONDENSATOR SUNT ROSU,ALBASTRU,GALBENAAM SA PUN SI POZE CU INTRERUPATOARELE SA VEDETI CUM SUNT LEGATE SA VA FACETI O IDEIE SPER SA MA PUTETI AJUTA :cry: VA MULTUMESC ANTICIPAT Link spre comentariu
mircea888 Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Ar trebui sa ai schema electrica a lustrei, acolo sunt date toate conexiunile.Daca nu ai schema incearca sa o gasesti la un magazin care vinde lustre din astea, poate te lasa sa faci o poza.Altfel incearca sa pui poze detaliate sa vedem daca iti putem spune cum trebuie sa le legi. Am pus vreo cateva lustre din astea dar iti dai seama ca nu tine nimeni minte culorile pe de rost. Link spre comentariu
Vizitator braik Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 condensator cred img 01 Link spre comentariu
Vizitator braik Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 un intrerupator img 02 Link spre comentariu
Vizitator braik Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 doua intrerupatoare unu e on-oof si celalalt e de la viteze habar nu am cum vin legate img 03 Link spre comentariu
Vizitator braik Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 interiorul unde vin asamblate toate acolo sunt firele de la motor si firele ce vin legate la curent negru,maro,albastru sunt firele de la curent in schimb negru,alb,rosu,maro sunt de la motor sunt 2 negre si 2 maro Link spre comentariu
Vizitator braik Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 daca nu sunt destul de detaliate pozele pot face altele ma intereseaza fiecare fir cum sa il leg si unde ca sincer eu unu nu inteleg nimica de acolo cum sa leg motoru la intrerupatoare etc. poate daca avea 2-3 fire motorul m-as fi descurcat dar asa sunt in afara situatiei. sper sa fie cineva care ma poate ajuta. multumesc anticipat hellp pls :cry: Link spre comentariu
mircea888 Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Nu pot sa-mi dau seama din poze, mai ales ca nu mai tin minte cum se legau alea.Trebuie sa faci rost de schema, incearca sa mergi la un magazin de electrice poate gasesti o lustra din asta si faci o poza la schema. Link spre comentariu
Vizitator braik Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 in cutia lui nu era nici o schema cum sa il pontez in caz ca il desfac sau asa ceva, si daca ma duc la un magazin nu cred ca cineva o sa desfaca un ventilator sa vad eu cum e facut de aceia am cerut ajutor. Link spre comentariu
mircea888 Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Deci l-ai cumparat gata asamblat ? In mod normal se vinde dezasamblat pentru a putea fi transportat mai usor.Am vazut cateva din astea si toate aveau schema electrica, poate lipseste la tine schema dar totusi poate gasesti schema la un model asemanator de ventilator de asta zic sa incerci totusi sa te duci pana la magazin. Link spre comentariu
Vizitator braik Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 eu lam cumparat asamblat trebuia sa i pun paletele de la ventilator si sa i leg firele de la bec atata tot dar cinva a umblat in el sa a facut un dezastru prin el nu inteleg nimica din ce e acolo. am cautat si pe internet modelul asta de ventilator dar nu lam gasit . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum