Vizitator strainu_clauss Postat Octombrie 18, 2005 Partajează Postat Octombrie 18, 2005 seu. am shi yo o problema daca ma poate ajuta cineva. mi-am luat un dif sal sr2530 shi vreau sa ii fack o lada pt masina.daca mi-ati putea da niste indeicati shi niste dimensiuni ar fi beton.multam Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 18, 2005 Partajează Postat Octombrie 18, 2005 Incearca aici: http://www.hi-end.ro/discutii/viewtopic ... 2&start=15 In loc de vata minerala pune vatelina, e mult mai sanatoasa :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator strainu_clauss Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 mah ,m-am uitat acolo dar nu prea am gasit ce-mi trebuia.nu ai ceva dimensiunu pentru o lada :weedman: :partyman: ????? Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 Mai uita-te inca o data ( poate t-ai uitat inainte sa posteze tipul dimensiunile incinteipe care a facut-o ).Daca nu-ti convine fa-mi rost de parametrii si o sa iti caclulez o incinta pentru ele. Link spre comentariu
Vizitator michael Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 Dar din dar se face raiul... :smt003 Uite eu pun parametrii http://www.sal.hu/cikkccs/cikkdokumentu ... _03_01.pdf Link spre comentariu
Vizitator strainu_clauss Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 mah ms ca ai vrut sa ma ajuti dar degeaba ca tot nu am intzeless.nu poti sa imi zici c dimensiuni tre sa aiba lada??? lungime ,latime etc.????raman dator :smt043 Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 Uite aici:cutie paralelipipedica de urmatoarele dimensiuni ( pt PAL de 18mm, dimesiunile sunt exterioare, au un V inter de 87 L din care nu am scazut volumul difuzorului portului si altor chestii ce le mai poti pune prin incinta...volumul ce trebuie scazut nu are un efect perceptibil - crestei destul de mici, posibil sub 1 dB, deci nu trebuie sa-ti faci nici o grije):inaltime: 71.7 cmlatime: 44.3 cmadancime: 27.4 cmpoti sa arpximexi linistit dimensiunile exterioare la modul umrator: 71.7 cm il poti face la 72 cm fara nici o problema.dimensiunile portului:diametru 75 mm, lungime 110 mmsuccess! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum