FlorinPTM Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Salutare!!! Cit de curind mi-am luat un subwoofer de la un baiat cu incinta cu tot facuta de cineva specializat in asa ceva (zice el) si vreau sa aflu daca incinta e buna Uitati parametri difului: Am atasat citeva poze cu woofer-u si cu dimensiunea incintei. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 in pdf-ul difuzorului e recomandata decat incinta inchisa de 62 litri,nu zice nimic de bass reflex sau band pass ,asta nu inseamna ca nu se preteaza(trebuie simulat cu un program gen bassbox).incinta insa nu cred ca e prea "calculata" tinand cont ca portul bass reflex e de doar 10cm diametru pt un difuzor de subwoofer de 15'.incearca sa acoperi portul cu ceva si vezi cum se aude.difuzorul arata bine,e impunatoar,....dar e "slab"(pararea mea). Link spre comentariu
FlorinPTM Postat Decembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Deci am un prieten care si-a cumparat difu nou din magazin si i-a dar o foaie cu mai mute tipuri de incinte bass reflex etc... dar nu o mai gaseste :cry: asa ma orientam eu daca e bine sau nu dar daca nu o mai gaseste .... poate fac eu alt tip de incinta oricum tot bass reflex Daca mar ajuta cineva cu dimensiunile ia's fi recunoscator Asa vreau sa arate incinta :x Link spre comentariu
FlorinPTM Postat Decembrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2010 ms tragaciu,dar eu nu mai vreau cu tun de bass,vreau ca in poza de mai sus Link spre comentariu
FlorinPTM Postat Decembrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Unde ai vazut tu TUN DE BASS (oare cnad v-o iesi notiunea asta din cap? )Asa zic eu la portu de bass reflex(tun de bass)stiu ca tunu de bass e cu totul alta incinta Link spre comentariu
CBI Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 dupa dimesiunile date,cutia ta are cam 70L volum si undeva mai putin cu cativa L util pt difuzor.Daca parametrii indicati sunt buni si diful tau e in tolerante,cutia existenta e ok.Diful se preteaza la incinta inchisa si cei de la sony au recomandat cutia aia in cunostinta de cauza.Astupa gaura aia de la tub(care oricum pare sa fie pus asa la plesneala,de un 'cunoscator') si o sa fie f ok bine in starea actuala.Cel mult daca cutia nu are nici un fel de ranforsari interioare si simti ca se 'umfla' exagerta de mult,ii poti adauga una-doua.Ca sa faci bas reflex iti trebuie o cutie imensa iar acest dif nu prea se preteaza la bas relfex si nu cred ca vrei o cutie cat tot portbagajul si un bas exgerat de bubuit.Daca nu suna bine (desi sunt sigur ca tu intelegi lucruri diferite prin bine,din exprimarea ta anterioara) atunci nu e de vina cutia,ci atat poate diful(sau amplifcarea ,procesarile,de ce nu,ascultatorul).Sunt si unii cu urechi de tabla si daca nu huruie sa tremure vopseaua pe tabla de frica nu se aude 'bine'.Sper sa nu te aflii in acesta categorie ca o sa ai multe batai de capCutia nu conteaza prea mult la subwofer ce forma are(poate doar estetic),doar sa fie suficient de rigida si ranforsata si sa repecte volumulPS:tun de bass zic toti tzaranii care n-au habar pe ce lume traiesc la cutiile alea cilindrice facute din carton presat de proasta calitate Link spre comentariu
FlorinPTM Postat Decembrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Am astup gaura de bass reflex si nu mai are bass deloc si cind il las normal rupee :x duduie )))Eu momentan il tin in casa pe o statie din genius 5005 (am decuplat difu din interior si am tras afara fire spre subwoofer sony) si ce pot sa zic te inebuneste de cap in toata casa la 50% volum si daca dau drumu la o melodie cu bass se stinge sistemu =)))) se arde siguranta de la intrate spre traf :cry: Link spre comentariu
FlorinPTM Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Eu zic ca e calculata bine... altfel nu se auzea asa bine...Uitati incinta facuta cum zice pe foaia de producator: Link spre comentariu
paul14 Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 @CBI Cred ca face parte din categoria "urechi de tabla". @FlorinPTM Daca iti place cum bubuie acum, lasa`l asa si gata. Link spre comentariu
djmaxx Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 cred ca ala fost difu meu .... :P super porcarie nu m-a incantat cu nimik deaia l-am si schimbat , acuma nustu daca ala e al meu dar am avut si eu unu .... si inca ceva portu de reflez e prea mic ... fati o incinta de 100 l cu port de minim 100 m diametru daca vrei sa auzi ceva bubuieli din el ... Link spre comentariu
FlorinPTM Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 cred ca ala fost difu meu .... :P super porcarie nu m-a incantat cu nimik deaia l-am si schimbat , acuma nustu daca ala e al meu dar am avut si eu unu .... si inca ceva portu de reflez e prea mic ... fati o incinta de 100 l cu port de minim 100 m diametru daca vrei sa auzi ceva bubuieli din el ...De unde stii ca e al tau?Sa stii ca se aude destul de bine in casa si mai ales in masina,se simte bassu calumea'n piept la volum mic, la volum mai mare te inebuneste de cap pe un amplificator Magnat Edition Two Power(4 ohmi, in punte: 1 x 350 W RMS) Link spre comentariu
djmaxx Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 comparativ cu altceva de marimea lui e o prastie ... zic ca eu am avut unu si deabia am reusit sa il schomb cu altceva ,, nu zic ca e un fake e de origine dar ca nu imi place .... de unde il ai ? numai eu am vazut ca aveam de vanzare difu asta acum cateva luni pe alte forumuri de specialitate ... adica nu am mai vazut pe net sa vand cineva sh ... parerea mea daca tu il ai de altundeva nustu Link spre comentariu
FlorinPTM Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 de unde il ai ? numai eu am vazut ca aveam de vanzare difu asta acum cateva luni pe alte forumuri de specialitate ... adica nu am mai vazut pe net sa vand cineva sh ... parerea mea daca tu il ai de altundeva nustuIl am de la un baiat din Buftea care are un logan... uite aici anuntu http://car-audio.anunturi-auto.4tuning. ... 91235.htmlPoate u esti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum