Vizitator lgionut Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Buna ziua stimati electronisti. Am o problema cu cateva surse de curent pentru TV- LCD MODEL AD-1260B IMPUT 100-240V ~ 50 -60hZ 1.4A OUTPUT 12V- 5A . Am cateva arse nu ma pricep sa le repar daca aveti vreo idee raman recunoscator voi atasa cateva poze Multumesc Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Daca nu te pricepi,cumpara-ti altul. Nu e chiar floare la ureche. Daca nu ai grije sau nu stii ce faci,poti sa te curentezi sau sa strici aparatul alimentatAcum,sa vedem daca cineva vine cu o alta opinie si cu ceva mai multe sfaturi practice Link spre comentariu
Vizitator lgionut Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 ma pricep cat de cat la masurat piese electronice dar nu stiu cu ce sa incep ce sa masor .... de cumparat alta nu pot sa cumpar nu sunt acasa .. Link spre comentariu
Relav Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Cu ce integrat este aceasta sursa? ce tranzistor e pe radiatorul de aluminiu? Link spre comentariu
Vizitator lgionut Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 tranzistor IRFI BC 44LC 9D9B 9906 CIRCUIT INTEGRAT SG5841 JDZ D3110527830Q . Scuze de intarziere Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Surse de curent?Oricum,fa rost de un bec de far auto,incearca pe ala sursele;ce intelegi prin defecte?fixate cu toporul de un butuc?lipsa tensiune la iesire?Apropos,tranzistorul e IRFIBC44 ,integratul e SG5841,restul sant date despre data si tara fabricatiei,capsula,etc, chesti care nu sant interesante in procesul depanarii.Poate ar trebui sa renunti la reparatul SMPS-urilor.Ce tensiune ai pe condicu de intrare? Link spre comentariu
str8klaw Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 sunt surse clasice an comutatie.de cele mai multe ori intra in scurt tr de putere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum