Vizitator StoicaMarian Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Vreau va rog daca se poate poze cu instalatii de cupru in soba de teracota! (fara sa stric soba) Link spre comentariu
vfp_marius Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 domnule stoica eu vam trimis la sectiunea automatizari in casa ,aici se vorbeste pe larg despre sisteme de incalzire made home cu serpentine in teracote , oare nu era mai usor sa cititi ce se afla aici fara a mai deschide un alt subiect se pare ca la unii ne e greu sa mai cautam ce ne intereseaza si vrem toate asa muran-gura se poate inchide Link spre comentariu
Vizitator ovidiucucuruz Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 vreau si eu o schema de centrala made home,va rog frumosnu-mi permit sa cumpar una din comert Link spre comentariu
blazeu Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Nu ati definit corect problema dv. Ce combustibil doriti sa folositi? Ce posibilitati tehnice aveti? Ce cunostinte/experienta tehnica aveti?Solutia homemade inseamna inlocuirea unor costuri (bani) prin munca (personala), insa exista si unele conditii (existenta unor cunostinte/abilitati/experienta precum si a unor dotari (scule) si materiale (stoc sau acces in conditii avantajoase).Altfel, se poate usor cheltui (mult) mai mult, se poate obtine "ceva" care trebuie carpit frecvent si are un randament redus (cheltuiti triplu pentru combustibil, de exemplu).Eu stiu ca acest forum se adreseaza (si) constructorilor (hobby-sti) "amatori", insa multi nu inteleg ca aceasta activitate nu e chiar ca mestecatul gumei...Spor! Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Se poate , faceti un cazan din teava , care il bagati in soba si o pompa de recirculare rezolva totul Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Mai multe detalii ma gasiti in Caracal sau lasati un nr de telefon Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Ca sa intelegi trebuie sa vezi eu o am de 2 ani si merge perfect, si am 3 calorifere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum