Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instalatii de cupru in soba de teracota!

Vizitator StoicaMarian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dumitrache_S

3

• blazeu

1

• vfp_marius

1

domnule stoica eu vam trimis la sectiunea automatizari in casa ,aici se vorbeste pe larg despre sisteme de incalzire made home cu serpentine in teracote , oare nu era mai usor sa cititi ce se afla aici fara a mai deschide un alt subiect :nebunrau: se pare ca la unii ne e greu sa mai cautam ce ne intereseaza si vrem toate asa muran-gura :bataie :aut: se poate inchide :sparge: :aut:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Nu ati definit corect problema dv. Ce combustibil doriti sa folositi? Ce posibilitati tehnice aveti? Ce cunostinte/experienta tehnica aveti?Solutia homemade inseamna inlocuirea unor costuri (bani) prin munca (personala), insa exista si unele conditii (existenta unor cunostinte/abilitati/experienta precum si a unor dotari (scule) si materiale (stoc sau acces in conditii avantajoase).Altfel, se poate usor cheltui (mult) mai mult, se poate obtine "ceva" care trebuie carpit frecvent si are un randament redus (cheltuiti triplu pentru combustibil, de exemplu).Eu stiu ca acest forum se adreseaza (si) constructorilor (hobby-sti) "amatori", insa multi nu inteleg ca aceasta activitate nu e chiar ca mestecatul gumei...Spor!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări