Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

meniu service pt.vestel 17mb25/3

Vizitator vlademagda

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tv1

2

• catalin004

2

• codrin

1

• lucione_cip

1

Top autori în acest subiect

Vizitator vlademagda

mersi tv1 dar renunt nu mai are nici un rost...am intrat in service ...e ok...dar s-a ivit o alta problema...nu am sunet decit pe un canal ...si acela f. slab...mersi tuturor ...sarbatori fericite si la multi bani !...pardon ani !

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Am si eu nevoie pentru un dump pentru acest model (17mb25-3) are cineva ? :jytuiyu Tv-ul pe care il am se aprinde ledul albastru sta 3-4 secunde si apoi incepe s-a "licare" iar pe display nu arata nimic, am incercat sa luminez ecranul cu un alt invertor sa vad daca "da" ceva pe ecran si...nimic...tensiunile in sursa sunt ok, am schimbat si eletrolitici..... am incercat cu memorie (u103) goala si tot asa face... nu raspunde l-a nici o comanda....

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Am si eu nevoie de un dump pentru acest sasiu....tv Telefunken, vad ca nu a postat nimeni aici

Nu vreau sa fiu rautacios , dar esti vechi pe acest forum , si ca sa ceri un dump trebuie sa dai detalii despre display mainboard tot codul marca modelul etc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări