Vizitator silviu_sorin87 Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 buna.cine ma ajuta si pe mine cu un raspuns pls....am un sistem de boxe genius 5.1 si as vrea sa va rog daca imi poate spune cineva ce curent trebuie sa vina pe alimentatorul din subwoofer care alimenteza prima placa aia cu tda-urile. ii o mufa cu trei picioare care se conecteaza la placa...la mine pe primele doua picioare sunt 12w pe al doilea cu al treilea 12w si daca masor pe 1 si al treilea picior imi arata ca is 30 w .iam dat drumu si mio puscat un tda .lam schimbat dar nu vreau sa mai puste si va rog sa imi spuneti daca stiti.mersi mult Link spre comentariu
Vizitator Excallibur Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 ce scrie pe integratul de pe placa?tda7294 sau tda7269A?cel mai bine ar fi sa-l duci la unul care stieeste o mare diferenta intre curent si tensiune Link spre comentariu
BUGHIU Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Nu stiu daca o sa vorbim aceeasi limba: acolo ai alimentare diferentiala,adica +,- si masa(plus12v,-12v si masa).Daca iti pusca finalii ar trebui in primul rind verificata alimentarea:punte redresoare ,condi filtraj,etc.Legat de intrebarea ta:ce curent tre....sa vina...asta nu cred ca va intereseaza daca nu ati schimbat transformatorul de alimentare original al sistemului cu altul.Curentul este o notiune si tensiunea alta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum