Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Primiti cu steaua?

Vizitator

Postări Recomandate

Pentru ca este o colinda pentru dvs, asa doreste colindatorul, am postat-o aici la rubrica vintage.Teodora va transmite un sincer : "La multi ani" si cat mai multe radiouri vintage reconditionate in colectiile dvs. in noul an 2011.Cateva detalii si despre steaua special construita pentru seara aceasta, contine un circuit cu 16 led-uri comandate prin impulsuri care provin de la binecunoscutul oscilator cu 555, impulsuri numarate cu circuitul CDB493 si afisate in final de circuitului SN74154. :101 1VDP9VeQsGQ

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

1

• lorik199

1

• doru3160

1

• mila

1

Top autori în acest subiect

Multumim de urare,si colindatoarea frumoasa sa fie sanatoasa si sa creasca fericita...da' nu prea se potriveste steaua aia...ma asteptam,dupa cum ne-am obisnuit, la ceva tiratroane si alte lampi pe la vreo 2V alimentate,sau chiar mai putin... :rade: Sarbatori fericite tuturor.

Link spre comentariu

Si eu aveam obiceiul sa "bag mare", adica sa zic repede poezia uratura etc... :ras: Felicitari Teodorei si Craciun fericit!Ce-i chestia aia neagra cu 2 suruburi?Doru,trebuia sa-i faca si o ranita pt acumultorul cu plumb, ca sa poata alimenta jucaria cu lampi

Link spre comentariu

Si eu aveam obiceiul sa "bag mare", adica sa zic repede poezia uratura etc... :ras: Felicitari Teodorei si Craciun fericit!Ce-i chestia aia neagra cu 2 suruburi?

Chestia neagra este un intrerupator, montat din motive de economie pt bateri... :rade:
Link spre comentariu

Multumim de urare,si colindatoarea frumoasa sa fie sanatoasa si sa creasca fericita...da' nu prea se potriveste steaua aia...ma asteptam,dupa cum ne-am obisnuit, la ceva tiratroane si alte lampi pe la vreo 2V alimentate,sau chiar mai putin... :rade: Sarbatori fericite tuturor.

Am sa tin cont pentru la anu', o stea cu ochi magici alimentati la 6V filament si un mic invertor pentru IT :rade: Sa ne pastreze Dumnezeu sanatosi ca sa putem lucra si sa trecem peste criza care ne-a afectat pe toti.Sarbatori fericite! :101
Link spre comentariu

Sarbatori Fericite!Ai noroc cu copii care iti urmeaza pasiunea! Sanatate si bucurii la toti cei ce activeaza pe forum! :aplauze :aplauze :aplauze

Ma bucur ca iti calca pe urme ! Felicitari pentru micuta careia ii urez succes la scoala si in viitoarea cariera , dar si pentru tatic pentru talentul pedagogic de care da dovada !Sarbatori fericite tuturor colegilor de forum ! :aplauze :aplauze
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări