Vizitator alxmylove Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Buna seara.. am o nedumerire cu un sistem genius 5000. Cand conectez boxele la iesirea de rear acestea se aud dar bazait,intrerupt si alte chestii de gen.Daca pun boxele pe alta iesire totul este ok. Intrebarea mea ar fi ce trebuie schimbat la finale sau cum ar trebui sa fac. Merci anticipat. Link spre comentariu
Vizitator alxmylove Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 up up pls.;) ) ) ) ) Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Fii te rog mai explicit... pe iesirea de rear a cui, legi boxele cum? deseneaza scriptic ce faci tu acolo, ca sa se inteleaga exact... Link spre comentariu
CBI Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 ai integratele(amplificatoarele) de pe iesirea de rear defectetrebuie sa te duci cu subwoferul la cineva sa ti le schimbeprobabil ai dat tare si au stat coapte multa vreme pana au cedat,ai facut ceva scurt etccam asa se intampla cu sistemele astea 5.1 cand vrei sa dai petreceri cu ele... Link spre comentariu
Vizitator alxmylove Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Merci de raspuns, vad oricum sa solutia mea de moment de a conecta 2 sateliti intr-o singura iesire a subwoof nu a facut decat rau (adica acum nu mai merge nici un canal ) .O sa merg cu el la un mester. In iasi stie cineva pe cineva sau undeva? Link spre comentariu
Vizitator Excallibur Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 normal ca a facut rauele lucreaza la 8 ohmcand ai legat boxele in paralel, ai obtinut fix 4, deci l-ai fortat si a crapat Link spre comentariu
Vizitator alxmylove Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Buna..cu investigatiile stau cam asa.Am masurat tens dew la blocul operational (cele 3 din fata)si unu din ele nu stiu ce a pativ dadea 5 volti.am schimbat astfel pe toate 3 cu TL 062.Acum toate bune si frumoase.Pus la loc sa cante aceleasi distorsiuni.(acest sistem ma innebuneste).Mai am o ultima incercare sa schimb PT2258 ;sunt din iasi si astept sa vina comanda.Traful lucreaza in parametri normali.Am masurat tensiune la priza si e 218 V,cred ca am facut Daca mai aveti vreo idee o primesc cu toata dragostea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum