Vizitator flavytheone Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Va salut! As dori si eu sa stiu de la cei care s-au mai lovit de asa ceva, ce problema are dvd-ul de masina care refuza sa mai aprinda displayul. Dvd-ul este marca scott drxi900t. Tin sa precizez ca butoanele de pe display se aprind insa displayul in sine e mort. Dvd-ul functioneaza in sensul ca imi citeste cd-urile care le bag si merge si pe radio, pe celelalte nu am mai incercat dar presupun ca ar merge daca as putea sa folosesc touch-ul displayului. As dori sa stiu care ar putea fi cauza si daca se poate repara. Fostul proprietar al masinii mi-a spus ca are toane, cand se aprinde cand nu, ca il misca si cateodata se aprindea. Nu stiu daca e adevarat pentru ca am incercat si eu sa il "gadil" dar nu am reusit sa il aprind. Sper ca am reusit sa va conturez cat mai bine simptomele. Va multumesc. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 majoritatea problemelor de genul mentionat sunt datorate cablului(panglica flex) ce face legatura dintre ansamblul display-ului si placa de baza a aparatului.scoate respectivul cablu si masoara continuitatea fiecarui traseu ,studiaza-l vizual si revin-o cu precizari.succes! Link spre comentariu
Vizitator flavytheone Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 majoritatea problemelor de genul mentionat sunt datorate cablului(panglica flex) ce face legatura dintre ansamblul display-ului si placa de baza a aparatului.scoate respectivul cablu si masoara continuitatea fiecarui traseu ,studiaza-l vizual si revin-o cu precizari.succes!acum ma pun sa dau capacul jos si il verific cu aparatul, revin cu rezultatul. merci Link spre comentariu
Vizitator flavytheone Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 am verificat continuitatea cablului si pare totul ok, cu toate ca poate exista o eroare in sensul ca fiind foarte mici contactii sa fi sarit vreun contact sau sa fi pus varful bornei aparatului de masurat pe doi contacti odata (tin totusi sa precizez ca l-am masurat de mai multe ori si cu atentie dar totusi ma gandesc ca nu sunt perfect si se poate sa se fi strecurat vreo eroare). dupa ce am masurat acea panglica flex, l-am montat, l-am pus pe masina si surpriza displayul tot mort este insa ecranul acela mic din capul displayului, acela care ramane la vedere cand este displayul inauntru, mergea, cu toate ca displayul era deschis. din cate stiu eu ecranul acela mic ar trebui sa se aprinda doar cand este displayul inchis. in fine am vazut ca merge si incercand sa bag displayul la loc s-a stins si ecranul acela mic si nu s-a mai aprins.... daca cumva este banda aceea de vina se gaseste asa ceva sa o pot schimba??? va multumesc Link spre comentariu
caris Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 se gaseste mai greu exact ,poti sa faci cum am facut eu la un laptop care avea tot aceeasi problema cu panglica ,am luat o alta panglica de la alt aparat si am taiat exact cat e de lata panglica ca sa poata intra in locas sau depinde cum e la tine ,te orientezi,ca sa gasesti exact ce vrei mai greu pana si cei de la piese de la magazin nu cred sigur ca au asa ceva,poate pe comanda dupa modelul aparatului Link spre comentariu
ari_panterra Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 daca nu are peste 40 trasee,o gasesti,altfel.....mai greuideea e ca din ce spui poate fi atat de la sursa interna a aparatului cat si de la diverse "componente veritabile". tinand cont ca e o chinezarie, sursa e urmatorul suspect. Link spre comentariu
Vizitator flavytheone Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 nu cred ca are peste 40 de contacte, problema e ca panglica asta se ramifica, adik cam un sfert din ea se opreste undeva la jumatatea traseului si intra in unitatea care citeste dvd-urile, iar restul e mult mai lunga si se opreste in display.ok cand o sa am timp o sa o duc la un service ca partea cu sursa ma depaseste. daca stiti vreun magazin online sau prin constanta unde as putea comanda/gasi o panglica mi-ar fi de mare folos. va multumesc si sarbatori fericite. Link spre comentariu
Vizitator ionutz22 Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 salut, as dori sa stiu si eu daca ai gasit banda aceea de la dvd SCOTT DRXI900T si unde? ca m-am lovit si eu de aceeasi problema , este intrerupta ... si nu imi scoate display-ul afara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum