bbogdanmircea Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 [/img] Uploaded with ImageShack.us Am reusit sa fac prima mea placuta yuppy!!! Link spre comentariu
Margean Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Salut Sa inteleg ca pana la urma te-ai decis sa faci cnc-ul !?Felicitari !!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
visinica Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 o intrat virusu in elnu mai scapa Link spre comentariu
znecula Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Am reusit sa fac prima mea placuta yuppy!!!Acum ca ai demarat treaba, te invit pe la mine sa vezi unul facut din MDF si te ajut sa-ti faci si tu partea mecanica. Se pare ca la partea electrica te descurci.Dca te intereseaza, da-mi PM sa-ti dau nr de tel.Stima. Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Merci znecula o sa-ti trimit un pm, intr-adevar astazi am facut si a doua placuta cu ceva imbunatatiri adica trasee de 1.5 mm, pad-uri mai mari si a iesit chiar mai bine decat asta, care am gaurit-o dar nu stiu daca o sa pun piese pe ea, cred ca fac altele cu paduri si mai mari ca sa pot face lipituri cum trebuie.Aveti idee in Iasi unde gasesc placa de Cupru simplu placata la un pret bun?Intr-adevar la partea de mecanica stau prost spre foarte prost chiar as avea nevoie de ceva ajutor. Link spre comentariu
znecula Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Cablaj simplu placat gaseai sigur azi in talcioc.Dar la ora sta nu mai e nimeni pe acolo.Mergi pe Independentei la cele 2 magazine si sigur gasesti ce-ti trebuie.Stima. Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 O sa merg azi pe la alfa si omega sa vad ce are am inteles ca e mai ieftin.Sper sa fie insa calitativ am inteles ca este si din asta mai penibil care exfoliaza la trecut cu fierul de calcat.In alta ordine de idei noaptea trecuta am descoperit Google Sketchup si am stat pana pe la 2 si am bunghit pentru ca am gasit un model de CNC din MDF pe care am inceput sa-l editez usor usor.Nu stiu daca o sa iasa CNC-ul dar de invatat sigur am invatat o gramade de chestii de cand m-am apucat de el asadar s-ar putea ca de data asta mijloacele sa scuze scopul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum