Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect bass reflex

Vizitator Dj Sebi

Postări Recomandate

Vizitator Dj Sebi

Salut! 1.Ce parere aveti despre 2 basi dotate cu 2x HP15W? Si le atac cu 2xav400.2.Cam cati oameni pot acoperi cu ele?3.AS face fata in aer liber?4.Multumesc de raspunsuri si numai bine!Am uitat sa metionez ceva ca sa intelegeti mai bine. Am 2 basi in fiecare sunt cate 2xHP15W si fie care bass este atacat cu un av400!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

2

• LUCI

1

Top autori în acest subiect

HP-15W e un difuzor corect, desi e supralaudat de unii/blamat de altii. Totusi ca si subwoofer ( cel putin in aer liber ) nu are rost sa te chinui cu el ( proprie experienta of course ); o sa ai medii, ceva tenta de kick bas si cam atata, si asta incepand de la 2 m de incinte, ca pana la 2 m suna relativ ok.

Link spre comentariu

daca pui subwooferele unul langa altul fiind 4 difuzoare se vor cupla cat de cat si vor face ceva scandal indoor, iar in aer liber daca vb doar de petreceri mi light asa,fara dnb sau hip-hop se vor descuca cat de cat da nu o sa rupa fasu :dans:

Link spre comentariu

HP-15W NU e subwoofer...indoor isi face treaba excelent, outdoor execrabil...Acuma eu am incercat numai cu 2 ( 130L acordate la 45 Hz sau ceva de genu, suficient pentru a scoate cam se se poate de prin muzica acutala si da, sicrie adevarate ) dar slabe sanse ca sa se schimbe un poc distanta de la care poate fi numit subwoofer.Ca si comparatie, ce 2 astfel de incinte nu au reusit sa faca intr-un spatiu outdoor de tip curte ( ceva de genu un paralepipiped virtual, cu lungimile fiind casele si latimile free-air ) au reusit sa faca 2 fullrange-uri cu WN-15S, puse in 2Pi ( on the ground ), unde singura problema e ca pe la 20 m deja nu prea mai era subbas ca mno din dif de satelit pus in fullrange si fortat la 50Hz nu prea ai ce subbas sa scoti.Repet, daca vei subWoofer ( adica vrei si 40 Hz adevarati ) cauta-ti alt/alte difuzoare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări