C0B Postat Octombrie 18, 2005 Partajează Postat Octombrie 18, 2005 Am de facut un proiect pt facultate..Profesorii sunt deschisi la propuneri de tot felul deci daca imi paote recomanda cineva un proiect pe care l-a facut si este ushor de dus la capat si cu partea teoretica si cu cea practica ar fi excelent.Aria din care sa faca parte..este vasta..circuite integrate..amplificatoare ..amplif RF..etc etc..voi propuneti, eventual indrumati-ma catre o sursa de bibliografie si eu propun profesorului sa vad ce imi zice.Multumesc anticipat pt orice idee Link spre comentariu
one Postat Octombrie 18, 2005 Partajează Postat Octombrie 18, 2005 Pai daca vrei unu care s-a mai facut, de ce sa te chinui sa il mai faci si tu?1. Un dispozitiv tip "sonar" pentru orientarea persoanelor nevazatoare (ca liliecii, he he).2. Tot pentru nevazatori (nu am nimic cu ei), un calculator Braille.2. Un circuit care s-a mai discutat pe forum, la sectiunea auto: reglarea vitezei stergatoarelor in functie de intensitatea ploii.3. O antena subacvatica.4. Interfon cu transmisie prin modularea unei raze laser de la un pointer.5. Numararea persoanelor care intra intr-un magazin, stadion, etc.6. Anemometru (aparat de masurare a vitezei vantului).7. O alarma auto.8. Megafon (porta-voce).9. Sistem de codare si decodare a informatiei transmise, contra interceptarii.10. Sistem de irigatie automat, cu masurarea umiditatii solului.11. Cantarirea unui material care circula pe banda rulanta in mod neuniform.12. Masurarea frecventei de rezonanta a unui difuzor.Sa mai vina si altii cu idei, am obosit. Link spre comentariu
C0B Postat Octombrie 18, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2005 Multumesc de sugestii.Poate mai vine cineva cu o sugestie 2 astept.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum