Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare pt. Depanatori TV! Cum stati cu comenzile ?

Vizitator DanTM

Postări Recomandate

• Răspunsuri 109
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

13

• JAD

8

• tv1

7

• I.Dani83

6

Top autori în acest subiect

o sa pici la ele , o sa pici la ele , lalalalalala , findca-s foarte grele , lalalalalala :tonqe: da e frumos si toamna in Leu :goodman:

ai picat si tu sau de unde sti ca-s grele si se pica al ele ?
Link spre comentariu
Vizitator dainel

Va plangeti ca nu se mai scot ron'i din depanare .Am fost refuzat de nenumarati depanatori cu atelier si firma ca e naspa ,ca ar fi contact imperfect ca sa'l arunc ar cind a vazut cum vede a cerut sa'l las pentru el.Si la mine in provincie sint 5 ateliere din astea.Si eu stau cu un TFK 520 la care vad numai citeva canale,de ma bate nevasta la cap ca nu vede acasa si euforia.Dar eu tv nou, tinichele deastea facute oriunde nu as lua.I-mi zice cineva ceva chiar si o injuratura, ca nu mai dau pe aici.

Link spre comentariu

acum tradu si pentru noi daca se poate

Sa ma bata sfantu` daca am inteles ce a vrut sa zica .si eu vorbesc incoerent cand sunt obosit dar el ....Cred ca avea ceva personal cu depanatori de profesie .De ce toata lumea are ceva "negativ" cu ei .Asta nu inteleg si nu o sa inteleg niciodata .Poate pt ca sunt multi pintre ei care nu isi merita locul si mint cu nerusinare clientii? Asta sa fie raspunsul ? din pacate cred ca da ...
Link spre comentariu

Omul zice ca a fost refuzat de 5 ateliere pe motiv ca e defect "naspa".Probabil ca unii "depanatori" se dau numai la defecte simple care se rezolva la minut dar pot fi taxate din gros.

Link spre comentariu

apoi deja un sasiu 615 e un sasiu antic ....nu stiu daca merita sa bagi bani in reparatia luisi eu daca vine cineva cu un asemnea tv ii expic de ce nu merita sa bage bani in el , dar daca vrea neaparat, il taxez normal , e problema lui

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Topic ''reincarcat'' dupa trei ani;eu zic ca intrebarea ar fi de actualitate.Deci ce televizoare se mai repara in Romania ? Observ ca multi posesori de tv color prefera sa cedeze aparatul vechi unui magazin, amagiti de reducerea oferita la achizitionarea unui LCD nou (falsa reducere,deoarece pretul acestor aparate a fost ''umflat'' de la inceputul anului cu exact suma ce reprezinta aceasta reducere ).Au iesit televizoarele vechi din uz ( cele in carcasa de lemn - gen Philips K9,K11 ,Grundig etc. ) ? In conditiile in care pretul unui tv color nou diagonala 37 cm se invarte undeva in jurul a 250 lei ,iar cel al unuia de 51 - 54 cm intre 300-350 lei ,mai sant oamenii dispusi sa repare aceste aparate ? Daca da ,in limita carei sume ? Aceeasi intrebare pentru monitoarele LCD ( pretul e in continua scadere ).Grosul aparatelor LCD si Plasma se afla inca in garantie zic eu ,deoarece in ultimii doi ani s-au vandut in cantitati mari datorita scaderii preturilor,iar componente la preturi decente pentru aceste aparate nu prea sant de gasit ( inca ).Deci in concluzie , mai au de lucru depanatorii tv in Romania lui 2009 ?

Link spre comentariu

In orasele mari se poate castiga decent. Actualmente principala problema o reprezinta procurarea pieselor cu raport calitate -pret convenabil. Privitor la pret ,clientii accepta relativ usor reparatii sub un 100 de ron .

Link spre comentariu

mie personal mi-au crescut incasarile de la inceput de an.un 200-300RON pe zi in conditiile in care muncesc efectiv 3-4 ore.dau garantie 6 luni si oameni sunt multumiti.peste 50% sunt cele din anii 90.oameni nu prea renunta asa usor pt. ca au dat bani grei si iau si tinut 10-12 ani.astea de 2-3 ani cad repede iar unele sunt chiar in garantie .dar centrele respectiva sunt in afara orasului(ce nesimtire )iar omul renuta sa piarda 2 zile cu dusu si adusu.asa ca vin la mine.pe viitorul apropiat ,in conditiile accentuari crizei ,prevad ca nu se mai cumpara nimic!!!TOTI ISI VOR REPARA TV!SUCCES!! :101

Link spre comentariu

Numarul clientilor,cel putin in Bucuresti,dispusi sa repare TV-urile mai vechi de 8-10ani,e in scadere.Cei care vor sa repare accepta usor suma de 50-80roni daca i se explica deschis rentabilitatea("daca merita")reparatiei pe o perioada determinata(6-12luni).Cunosc depanatori(destui) in BUC.care s-au reprofilat datorita lipsei de clientela.Ca si activitate independenta,legal desfasurata,este foarte greu sa supravietuiesti.....taxe...si destul de putine incasari!@chanito,200-300roni/zi?!21zilex200-300ron=4200-6300roni/luna!!La doar 3-4ore de munca/zi;asta da rentabilitate! :nas: Mi se pare ceva exagerat!

Link spre comentariu

nu glumesc.am un spatiu inchiriat in rahova (250euro),iar bani ii iei de obicei de la ai mai saraci.e o mare diferenta intre 100ron cat costa o reparatie si 300-400ron cat e cel mai eftin(si prost tv :nebun: )de pe piata.te mai strangi de banii astia ,dar altii efectiv nu au restul ca sa-si ia unul nou chinezarie.plus computere cu plkaci de baza busite,etc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări