Vizitator digeo Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Salut....Am si eu o nelamurire.... am schimbat la un amplificator mufa de intrare semnal audio din DIN cu 6 pini in RCA dar am o problema se aude un brum si nu stiu cum sa il scot. mentionez ca am trei fire si nu stiu care e masa si care e semnalul--- unu rosu, unul albastru si unu verde.. amplificatorul e ELPROF Link spre comentariu
marinescug Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Pe genunchi , asa fara aparat de masura, masa e aia care nu creste brumul cand pui mana pe fir. Pe firele de semnal daca pui mana baraie puternic boxa. Exercitiu vizual urmareste firele... culorile nu sunt neaparat un indiciu. Link spre comentariu
Vizitator digeo Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 am aparat de masura ...... Link spre comentariu
Vizitator digeo Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 mai am o nedumerire ...... am masurat tensiunea pe iesire la unul din canale vad ca nu am nici o reactie....este posibil ca unul din finale sa se ars si aceasta sa fie sursa brumului pe celalalt canal Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 In ce conditii ai masurat tensiunea de iesire si ce reactii te asteptai sa aibe? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum