Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

magnetofon kashtan

Vizitator donestart02

Postări Recomandate

Vizitator donestart02

salut...va cer parerea in legatura cu un magnetofon kashtan.vreau sa il pun la PC, am inteles ca exista o mufa care se potriveste insa nu stiu cum se numeste.ma poate ajuta cineva? :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

1

• dyrty

1

• Optiplex

1

• 2 ani mai târziu...
Vizitator ciocirlan

am avut si eu aceeasi problema ..il poti conecta cu o mufa DIN (chiar si cu 5 pini, desi el are 6)...eu nu am gasit direct cu legatura jack , doar in rca..dar se gasesc adaptoare...in total 8lei:)

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator panteragaby

Eu zic sa cumperi in cablu cu DIN-RCA caruia ii tai mufele RCA si in locul lor pui o mufa jack de 3.5 care se gaseste peste tot si nu te complici cu adaptoare...Si eu am facut acelasi lucru la Kashtan-ul tatalui meu.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator jawacafe

Salut. Am cautat pe acest forum insa nu am gasit rezultatul la o problema care o am cu kashtanul.Incep prin a preciza ca am inlocuit condensatoarele electrolitice de pe preamplif. si amplif. Dupa inlocuirea lor a inceput sa se miste acul de pe vu-metrul dreapta insa anemic (cand dau play la banda). Cel de pe stanga e mort complet, nu stiu ce sa ii mai fac. Stie careva ce ar mai trebui inlocuit ca sa o ia din loc. Asta ar fi singura problema la el, in rest merge super ok. ps. precizez ca mai am inca 1 vumetru de schimb insa e acceasi problema.Daca e cineva din brasov sunt dispus sa il invit pe la mine.....fac cinste daca il repara! icon_jook Va salut cu respect!

Link spre comentariu

Posted Image

Fi atent!

Asta este o mufa DIN cu cinci pini. Cum te uiti la ea din pozitia pozata, primul pin si al doilea, din stanga, sunt firele calde (cu semnal). Pinul din mijloc este masa. Ceilalti pini din dreapta sunt pentru inregistrare (rec) si nu iti trebuiesc, deci ii lasi neconectati. La celalalt capat al cablului conectezi un JACK de 3.5 mm, stereo. Sa respecti si la jack firele calde si masa ! Adica: varful si inelul sunt cu semnal, iar masa este la clema din interiorul mufei jack.

Ai inteles ceva?

Toate bune!

Link spre comentariu
Vizitator meddle

Mai poti gasi cabluri din astea in piata de vechituri, in caz ca magazinele de specialitate nu au asa ceva, eu am luat din piata unul cu 2 lei, stiu pe cineva care si-a comandat la Bucuresti cablu cu mufe DIN 5 pini, cu 40 lei. Totusi Brasovul e mai mare decat Resita, poate gasesti in magazine la un pret rezonabil.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Sunt cabluri din acestea la Miva la 2 ron bucata si cu rca si cu jack 3.5.Ce atata problema pentru un amarat de cablu.Daca nu era cablu se schimbau mufele pe magnetofon cu ceva mai actual si aia e.Spor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări