Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alarma auto - sugesti,etc pls

Vizitator m_mayday

Postări Recomandate

Vizitator m_mayday

vreau si eu sa imi cumpar o alarma auto,ce imi sugerati?nu vreau sa imi iau "scorpion" ca un coleg are deaia si iau spart astia masina cu alarma pusa (si p deasupra e prea raspandita si telecomanda nu e prea aratoasa)eu ma gandeam la un "eagle master" p 4 butoane,nu stiu exact ce fac toate ca nu am studiat-o prea mult dar asa imi place Astept sugestii idei ceva!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

• draku

1

• MirceaM

1

• cristimm

1

Top autori în acest subiect

stati linistiti, indiferent ce alarma ai, daca e sa-ti sparga masina, tot o faceeaglemaster e o alarma buna la pretul eipe digitalworld.ro este cam 1,5 mileu o am cam de 1 an, si am avut o singur problema cand a "uitat" codul uneia din cele 2 telecomenzi (evident, cea pe care o foloseam frecvent) dar s-a rezolvat prin functia de "invatare" a telecomenzii

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Vezi ca se vorbeste mult (inclusiv de catre creatori de alarme) despre cod saritor, cod schimbator, cod variabil, rolling code, hopping code si alte denumiri. Exista un algoritm creat de Microchip care se numeste Keeloq care este practic imbatabil, respectiv niste circuite integrate specializate pt treaba asta. Multi proiectanti de telecomenzi utilizeaza Keeloq. La receptie se utilizeaza fie un integrat HCS decoder fie decodificarea si identificarea telecomenzii se fac prin softul scris in alarma, in acelasi microcontroller care se ocupa si de senzori, sirena etc.. Deci criteriul este acesta: inauntrul telecomenzii sa se afle integratul HCS-200 sau HCS-300. Detalii in fisierul atasat.Probabil ca nu este ceva absolut dar este cert ca e un criteriu bun. Trebuie desfacuta telecomanda si sa te uiti la placuta, sa aiba acest integrat.Asta in legatura cu transmisia radio de la telecomanda pana la alarma. Sigur ca sunt si alte caracteristici/preferinte pt alegerea alarmei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări