ozenel Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Salut,am facut rost de o pereche de boxe Norsk Audio si nu gasesc nimic pe net despre ele.pe eticheta spate scrie BALTIC 90Fr range 25-20.000 hzP handling 200w8 ohmiau 92 cm inaltime, 34 cm latime si 26,5 cm adancime. 3 cai - joase 'fi' 23, medii 'fi' 10 si un tweeter care pare a fi piezo, nu m-am uitat.greutate...minim 20 kg bucata, m-au rupt 3 etaje pe scari, am zis ca imi cad mainile cu ele.pe spate, deasupra conectorilor au reglaje cu pentru medii si inalte.momentan le alimentez cu o unitate de la o combina aiwa din vremurile bune care sustine circa 10w/6ohm, dar in combinatie cu boxele astea pfff....am descoperit si la ce folosea reglajul numit sugestiv de producator "T-BASS".a mai avut cineva asa ceva? e ceva de capul lor? intreb aici ca sa nu ma apuc sa demontez sa vad ce altceva mai e scris la interior.mersi de raspuns. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 vezi ca ai mesaj privat Link spre comentariu
ozenel Postat Decembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2010 asta este tot?chiar nu mai stie nimeni nimic de aceste incinte? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum