Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Norsk Audio - Baltic 90

ozenel

Postări Recomandate

Salut,am facut rost de o pereche de boxe Norsk Audio si nu gasesc nimic pe net despre ele.pe eticheta spate scrie BALTIC 90Fr range 25-20.000 hzP handling 200w8 ohmiau 92 cm inaltime, 34 cm latime si 26,5 cm adancime. 3 cai - joase 'fi' 23, medii 'fi' 10 si un tweeter care pare a fi piezo, nu m-am uitat.greutate...minim 20 kg bucata, m-au rupt 3 etaje pe scari, am zis ca imi cad mainile cu ele.pe spate, deasupra conectorilor au reglaje cu pentru medii si inalte.momentan le alimentez cu o unitate de la o combina aiwa din vremurile bune care sustine circa 10w/6ohm, dar in combinatie cu boxele astea pfff....am descoperit si la ce folosea reglajul numit sugestiv de producator "T-BASS".a mai avut cineva asa ceva? e ceva de capul lor? intreb aici ca sa nu ma apuc sa demontez sa vad ce altceva mai e scris la interior.mersi de raspuns.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ozenel

2

• ari_panterra

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări