Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu imi merg castile la nokia 6280

Floryn_Cis

Postări Recomandate

asa cum spune titlul ...am 3 perechi de casti orignale si nici una nu imi merge la un nokia 6280 dar toate 3 sunt bune si pe fostul 6280 mergeau toate .... le bag si nimic !!! si am mare nevoie de ele in trafic la volan :((:((( ce se poate face???

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai85

5

• Floryn_Cis

4

Vizitator biginu

salut! acceasi problema o am si eu cu un nokia 6300 , pana acum ceva timp functiona cu castile care acum nu mai vrea( nu mai vrea cu nici un fel de casti, originale /neoriginale),nu zice nimic cand introduc jack-ul de la casti , m-am uitat in setari si nu e nimic in neregula, ba chiar am dat si un "reset by default" setarile din fabrica... sa fie softul? :nas: mizerie nu e in el , e f curat si totusi nu vrea.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

la 6280 incercati cu o penseta sa uniti pinii 3-2 sau 3-8 si vedeti daca intra in mod handsfree.curatati bine cu alcool izopropilic placa in zona conectorului. relipiti conectorul, in special pinul 3 si 8 . verificati/relipiti componentele Z2005, R2013, c2015, R2011, R2012 si traseul (ACI) dintre acestea. Filtrul R2012 nu merge strapat, ci schimbat pt ca are mai multe functii.

Link spre comentariu

la 6280 incercati cu o penseta sa uniti pinii 3-2 sau 3-8 si vedeti daca intra in mod handsfree.curatati bine cu alcool izopropilic placa in zona conectorului. relipiti conectorul, in special pinul 3 si 8 . verificati/relipiti componentele Z2005, R2013, c2015, R2011, R2012 si traseul (ACI) dintre acestea. Filtrul R2012 nu merge strapat, ci schimbat pt ca are mai multe functii.

ms mult mult de tot .... esti mare om :d:D: cand ne vedem cu prima coazie dau o bere sau mai multe chiar :d:D: :aplauze
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări