Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina pungi polietilena.

Vizitator ALEX60

Postări Recomandate

Vizitator ALEX60

Va salut. As dori , daca stie cineva principiul de functionare al unei masini de produs pungi de polietilena. De fapt as dori daca are cineva cateva schite de constructie , sau o adresa unde se gasesc , eu nu am gasit , poate nu am cautat bine. As vrea sa construiesc asa ceva , chiar daca va necesita o suma maricica de bani . Pentru o mana de ajutor , multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabitzu8

1

Top autori în acest subiect

Va salut. As dori , daca stie cineva principiul de functionare al unei masini de produs pungi de polietilena. De fapt as dori daca are cineva cateva schite de constructie , sau o adresa unde se gasesc , eu nu am gasit , poate nu am cautat bine. As vrea sa construiesc asa ceva , chiar daca va necesita o suma maricica de bani . Pentru o mana de ajutor , multumesc anticipat.

Principiul este relativ simplu: intr-un extruder se topesc granulele de polietilena si ies printr-un cap special prin care se sufla aer, astfel incat sa rezulte un balon. Se obtine un tub de plastic, se sudeaza, perforeaza pentru manere, se trimite la o masina de imprimat etc. Singura problema sunt banii (depinde ce intelegeti prin "maricica") - aveti nevoie de un extruder, compresor, "camera" balonului cu role de ghidaj si racire, partea de comanda si control (automatizarea), spatiu pentru utilaje si nu in ultimul rand de personal cu experienta. In functie de dimensiunile pungilor se calculeaza si instalatia - intr-un fel se proiecteaza pentru pungulite de 10x20 cm si altfel pentru saci de PE. Pentru detalii va stau la dispozitie :dans:
Link spre comentariu
Vizitator ALEX60

Buna ziua. In primul rind va multumesc pentru raspuns. A fost o greseala a mea de a spune ce doresc . As dori sa cumpar role cu folie de la furnizori cu mai multe dimensiuni standard pentru sacose si pungi , si as vrea sa construiesc partea de lipire (sudare ) a pungilor . Din ce am vazut pe net sunt rezistente in placi de metal de o anumita putere (cred ca se calculeaza experimental) ,de asemenea trebuie o anumita temporizare .Va spun sincer nu reusesc sa vad o asemenea masina ,pe net e data o imagine , sa mi-e greu sa-mi imaginez detaliile. Acum 4 ani am gasit o schema a unei centrale murale electrice pe un site bulgaresc , am realizat-o si functioneaza la un magazin si acum. In speranta ca nu v-am plictisit cu problemele mele va urez CRACIUN FERICIT!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări