alexutu Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 detin un sistem audio TEVION dss 2100, este un sistem 5.1 cu intrare optica, coaxial, stereo.el este functional, merge ok ,Dar am urmatoarea problema : NU IL POT SETA PE DOLBY DIGITAL. pe panoul central are trei leduri unul pt fiecare decodor dolby digital/ pro logic/ stereo. pro logic merge la fel si stereo , nu il pot face sa mearga pe dolby digital. dk stie cineva please HELP . Link spre comentariu
marinescug Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Pai de unde dai tu dolby digital ? Ai un DVD cu o pista de sonor de felul asta ? Link spre comentariu
alexutu Postat Decembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2010 am incercat sa dau semnal din dvd player prin coaxial, aceasi problema....................... Link spre comentariu
marinescug Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Pana la urma nu conteaza din ce DAI, e bine sa dai pe optic, dar conteaza ca acel DVD sa aiba ca optiune pentru pista de sunet db digital.. Un dvd original, neprelucrat... un MKV si o placa audio cu optical out... Link spre comentariu
alexutu Postat Decembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2010 eu cred ca problema este de la sistem , pt ca odata semnalul audio bagat in sistem se modifica si se transforma in dolby digitat chiar din intrarea stereo. sau coaxial care este digital, chestia e ca nu decodeaza dolby, din ce cauza oare? Link spre comentariu
alexutu Postat Iunie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2011 se pare ca am ajuns la un verdict. sistemul merge si am reusit si dolby dar cu un dvd player conectat prin coaxial si cu un film original dvd. as putea oare cumva face sa mearga dolby si din iesirea stereo de la pc? Link spre comentariu
Vizitator marius90 Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Ce e stereo, e stereo. Poti sa folosesti programe care-ti mixeaza semnalul, cum ar fi Ac3Filter. Dar crede-ma nu vrei asta. Muzica daca nu e facuta pe 5.1 nu se aude bine pe toate canalele, trust me. Cauta daca vrei though pe filelist audio 5.1 si acolo poti sa asculti .wmv pe 6 canale. In rest, cat mai multe filme iti recomand. 1080p si 6 channel audio. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum