Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect minisitem LG LX-M140D

schukaru

Postări Recomandate

Am o problema cu partea de CD, simptomele ar fi urmatoarele:nu invarte discul nici ajutatda foarte repede eruare "no disc"Am inlocuit lentila laser cu una originala produsa de sony kss213cAm inlocuit motorul care invarte cd-ul cu unul de la un DVDAm verificad banda flexibila care face legetura dintre capul de citire si placa de bazaEU suspectez driverul de la motoare un SA5810 sa procesorulVoi ce spuneti?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• schukaru

5

• POLAKU2002

3

• dan cod

3

• misuraelectronic

2

motorasul sigur nu se potriveste! trebuie unul exact ca cel original! posibil banda sa nu faca contact,taie foarte putin din varful acesteia,cu o forfecuta,la ambele capete,astfel incat partea de contact sa fie una proaspata! succes!

Link spre comentariu

Am o problema cu partea de CD, simptomele ar fi urmatoarele:nu invarte discul nici ajutatda foarte repede eruare "no disc"Am inlocuit lentila laser cu una originala produsa de sony kss213cAm inlocuit motorul care invarte cd-ul cu unul de la un DVDAm verificad banda flexibila care face legetura dintre capul de citire si placa de bazaEU suspectez driverul de la motoare un SA5810 sa procesorulVoi ce spuneti?

Sa-r putea sa fii pe pista gresita.Unitatea KSS213 sigur e sony?(una sony costa cam mult).Se poate verifica in felul rumator.La actionarea intrerupatorului de usa inchisa sau de capat de sertar(laserul trebuie sa emita si raza este vizibila cu atentie mare).Daca raza nu este atunci nu cauta in driver sau pe altundeva pana raza nu se intoarce inapoi el nu invarte nimic.La laserul nou ai desfacut punctul de protectie electrostatica?daca nu e normal sa nu mearga si nu ai fi primul care nu face asta.
Link spre comentariu

adicatelea , mai pe romaneste...daca nu ati indepartat protectia electrostatica , nu va merge in veci nici un grup optic ...puteti sa schimbati chiar si un camion de grupuri optice identice... :da

Link spre comentariu

Aveti dreptate nu e sony cea originala e si ea inscriptionata cu marca Culmea ce noua n emite nici un fascicul in schimb cea veche o faceImi puteti spune cm se scoate punctul de protectie electrostatica?

Link spre comentariu

O fi trebuind ea extrasa dar eu nu stiu unde este situata

pe unitatea optica noua este o bobita de fludor care uneste 2 trasee.indeparteaza acea bobita.
la KSS213 este pusa unde sunt lipiti pinii de la mufa cum tin KSSul cu pinii spre mine in partea stanga.
Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări